Katso kuvat!
Elina Tervo

Kohukaunotar Elina Tervo yritettiin ryöstää aseella uhaten - näin hän puolustautui: "Se olisi voinut viiltää meidän kurkut auki"

21.08.2019 09:01

Miss Helsinki -kisoista tuttu Elina Tervo on viihtynyt ympäri maailmaa vuoden päivät. 

Lue myös: "Jonnet ei muista!" Kurvikaunotar Elina Tervon peppukuvassa on ripaus nostalgiaa - katso!

Tällä hetkellä Elina on matkustelemassa Albaniassa, Ksamilin saaristossa.

Läheltä piti

Elina kertoo kolme päivää sitten julkaistussa kuvassa ikävästä välikohtauksesta rannalla. 

Elina oli joutua ryöstetyksi. 

- Paikallinen kundi alkoi kiertää meidän ympärillä. Kyseli, että haluammeko ostaa pilveä ja kun kieltäydyimme pariin otteseen jatkoi kundi lähistöllä oleskelua, Elina kirjoittaa. 

Elina oli tajunnut, että kyseinen mies yritti tarkkaili, että onko seurueella jotain varastettavaa. Yhtäkkiä mies oli tullut Elinan viereen suuri puukko kädessään. 

 anna sun rahat, anna sun rahat, mies oli hokenut. 

Elina kertoo, ettei mene aivan helpolla paniikkiin ja hän olikin sanonut miehelle, ettei hänellä ole lainkaan rahaa. 

Ensimmäiset aseet käteen mitä maasta löyty, eli kivenmurikat. 
Kundi hetken siinä uhkaili, mutta onneksi tajusi, että meitä on kaksi ja sitä vain yksi vaikka sillä paremmat aseet olikin ja lähti perääntymään
, Elina kirjoittaa. 

Elina oli selvinnyt tilanteesta säikähdyksellä. 

- Nyt mietittynä jätkä oli todella sekava ja sellainen olisi helposti voinut viiltää meidän kurkut auki.

Lue myös: Elina Tervo nautiskeli bikinisäästä: aurinko suorastaan helmeili jumalaiselta vartalolta – "Ai, mikä herkku oot!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaunis Albania.. mutta eilen tuli taas muistutus siitä, ettei tämä Euroopan manner mikään lintukoto ole Etelä-Amerikan tai Afrikan jälkeen. Eilen sain kokea miltä tuntuu,kun aseella yritetään ryöstää 🔪🔪 . . Olin piknikillä auringonlaskussa sivulla olevalla rannalla ja heti kun saatiin tavarat levitettyä alkoi paikallinen kundi kiertää meidän ympärillä. Kyseli, että haluammeko ostaa pilveä ja kun kieltäydyimme pariin otteseen jatkoi kundi lähistöllä oleskelua. Näitä tilanteita nähneenä tiesin, että se tarkkailee mitä meillä olisi varastettavaa. Yhtäkkiä kundi oli kyykyssä vieressäni hemmetin kokoinen mora kädessä 🔪ja hoki että ”anna sun rahat, anna sun rahat”. En mene kovin helposti paniikkiin ja en nytkään vaan sanoin rauhallisesti ettei mulla ole mitään rahaa. Ensimmäiset aseet käteen mitä maasta löyty, eli kivenmurikat. Kundi hetken siinä uhkaili, mutta onneksi tajusi, että meitä on kaksi ja sitä vain yksi vaikka sillä paremmat aseet olikin ja lähti perääntymään. Selvittiin säikähdyksellä, vaikka nyt mietittynä jätkä oli todella sekava ja sellainen olisi helposti voinut viiltää meidän kurkut auki. . . Muistakaa siis olla varovaisia aina! Ihan joka puolella on hulluja. Pelolle ei kuitenkaan saa antaa valtaa, koska silloin pahuus voittaa. Mä en lähde täältä Ksamilista minnekään, aijon nauttia tästä upeasta paikasta ja toivottavasti tämä ryöstö yritys jäi viimeiseksi täällä. . . #ksamil #albania #europa #travel #traveller #ryöstö #aseellinenryöstö #turvallisuus #beach #besafe #aroundtheworld

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

Elina ei antanut pelolle kuitenkaan valtaa, vaan nauttii matkastaan täysillä.Kaunotar on julkaissut matkaltaan lukuisia kuvia Instagram-tililleen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stop complaining about your life. There are people out there dating your ex. #mondaymotivation

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!