Kohukaunotar Cheyenne puolustautuu: Kenelle ei kelpaisi varakas mies?!

Uutiset | 21.03.2017 17:50

Temptation Islandin kolmas tuotantokausi starttaa Nelosella keskiviikkoiltana kello 22. Mukana on kohukaunotar Cheyenne Järivinen, joka kertoi Seiskan haastattelussa kelpuuttavansa elämäänsä varakkaan miehen.

Nyt Cheyenne on saanut kommentistaan palautetta, joihin hän vastasi sosiaalisessa mediassa.

- Nyt ehkä liian moni ottaa taas liian tosissaan Seiskassa olleen heittoni "kyllä varakas mies kelpaisi". Saaneen kysyä, kelle ei kelpaisi?  Arvostan miehessä kuitenkin enemmän luonnetta ja kuinka hän minua kohtelee. Asioita pinnan alla. Voin sanoa rehellisesti, että katson miehessä kyllä myös ulkonäköä ja pidän esim. miehistä, joilla on hyvä fysiikka aka lihakset (jakanee samanlaiset elämäntavat ja hei, mä vaan tykkään miehistä, joilla sitä habaa löytyy, se ei kuitenkaan riitä, jos on läpimätä ihminen, se tuli huomattua exäni kohdalla, Cheynne kirjoittaa.

Cheynne nousi rytinällä otsikoihin, kun hänen ja rap-artisti Junon salasuhde paljastui tuhoten räppärin ja hänen vaimonsa Janna Hurmerinnan avioliiton. Sittemmin Cheyenne on yhdistetty muihinkin julkisuudesta tuttuihin ja menestyineisiin henkilöihin. Siitä huolimatta hän kertoo some-päivityksessään, ettei raha todellakaan ole ainoa motivaatio ja kriteeri kumppanin valitsemisessa. 

- Tässä ajan myötä voin sanoa, että aika monikin erittäin varakas mies on minua lähestynyt, mutta en ole rahan perässä lähtenyt treffailemaan, Cheynne jatkaa. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!