Uutiset
Katso kuva!

Kohukaunotar Anu Saagim lomailee Balilla: apinat parittelivat, Anu kuvasi – katso lomakuvat!

27.01.2018 07:55

Kohujulkkis Anu Saagim, 55, lomailee parhaillaan ystävättärensä kanssa Balilla. He ovat reissun aikana vierailleet muun muassa Ubudin pyhässä apinametsässä Sacred Monkey Forest Sanctuaryssa.

– Suorapuheinen Anu koki apinametsässä hauskan yllätyksen, kun apinat innostuivat parittelemaan hänen edessään. Anu kiirehti kuvaamaan apinoiden lemmentouhuja, Indonesian-matkaajat kertovat Seiskalle.

Anu innostui räpsimään kuvia kaverinsa kanssa.
Anu innostui räpsimään kuvia kaverinsa kanssa.

Lue myös: Tässä on Anu Saagimin erotiikkaa huokuva tv-debyytti - katso video! 18-vuotias Anu pelaa tennistä ilman rintaliivejä!

Uusi mies Virossa

Virossa asuva Anu kertoi viime vuoden lopulla Seiskalle löytäneensä rinnalleen uuden kumppanin.

– Vaikenen kuitenkin suhteesta kuin muuri, sillä mies ei ole julkisuuden henkilö. Olemme tapailleet vasta hetken aikaa, Anu kertoi tuolloin.

Lue myös: Vau! Kohukaunotar Anu Saagim rakastui komeaan tavikseen: Häntä ei tarvitse hävetä julkisilla paikoilla!

Hän ei suostunut paljastamaan uuden kumppaninsa ikää mutta totesi tämän olevan huomattavasti ex-miestään Ristomattia nuorempi.

– En minä voisi olla enää oman ikäiseni tai vanhemman miehen kanssa, koska he näyttävät ihan vanhuksilta.

Lue myös: 178 senttiä, 60 kiloa – Anu Saagim, 54, laihdutti itsensä parikymppisen mittoihin!

Pitkä liitto päättyi

Anu tunnetaan muotoilija Ristomatti Ratian ex-vaimona. Pariskunnan suhde päättyi eroon alkuvuodesta 2016 lähes 22 avioliittovuoden jälkeen.

Lue myös: Anu Saagim yhä tiiviisti yhteyksissä ex-mies Ristomatti Ratiaan: Olemme nyt paremmissa väleissä kuin naimisissa ollessamme!

– Olemme eläneet niin kauan erillään, ja molemmilla on omat elämät Suomenlahden molemmin puolin, joten turha tätä liittoa on jatkaa. Anu on aivan samaa mieltä, Ristomatti kertoi Ilta-Sanomille helmikuussa 2016.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!