Mikko Kärnän, 39, uusivuosi sujui varsin vauhdikkaissa merkeissä.

Kohukansanedustaja Mikko Kärnä halusi oudon tatuoinnin peppuunsa – tatuointitaiteilija kieltäytyi tekemästä!

25.02.2020 05:16

Kohukansanedustaja Mikko Kärnän, 39, uusivuosi sujui varsin vauhdikkaissa merkeissä. Helsinkiläinen tatuointitaiteilija kertoo Seiskalle, että Mikko soitti hänelle 1. tammikuuta iltakuuden aikaan.

– Hän esitteli itsensä ja kertoi haluavansa vielä samana päivänä peppuunsa tatuoinnin. Tatuoinnissa piti olla teksti: ”Property of Anna Sirkiä.” Sanoin heti, että minulla on vastaavista tapauksista huonoja kokemuksia, tatuoija kertoo Seiskalle.

Lue myös: Kohukansanedustajalta härskejä viestejä: Mikko Kärnä piinasi naista peniskuvillaan!

Anna Sirkiä, 28, on Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtaja. Hän on toiminut kansanedustaja Olavi Ala-Nissilän eduskunta-avustajana vielä viime keväänä. Lisäksi hänellä on ollut useita luottamustoimia puolueen sisällä. Viime kevään eurovaaleissa Sirkiä oli keskustan ehdokkaana.

Mikko halusi tatuoinnillaan ilmoittaa olevansa Anna Sirkiän oma. Anna on Suomen keskustanaisten varapuheenjohtaja.
Mikko halusi tatuoinnillaan ilmoittaa olevansa Anna Sirkiän oma. Anna on Suomen keskustanaisten varapuheenjohtaja.

 

Lue myös: Yli sata ronskia seksiviestiä! Kohukansanedustaja Mikko Kärnä ehdotti hotellitapaamisia ja kuhertelun kuvaamista!

Teletiedot todistavat

Todisteeksi sanoilleen tatuoija toimitti puhelimensa lokitiedoista kopion Seiskalle. Lokitiedoista näkyy, että Eduskunnan nimissä olevasta Mikon liittymästä on tullut puhelu naiselle kyseisenä ajankohtana.

– Soittaja kuulosti siltä, että hän saattoi olla pikkuisen huppelissa. Hän myös kertoi, että on hyvin ihastunut tähän Sirkiään. Kieltäydyin kohteliaasti kunniasta, tatuoija nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Lehtikuva ja Jouni Harala

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!