Kohu asunnottomuusohjelmasta: Arman vastaa huijaussyytöksiin!

Uutiset | 13.04.2016 19:43

Arman Alizadin tuore Arman Pohjantähden alla -jakso kertoi suomalaisesta asunnottomuudesta.

Eilen esitetty jakso ja siinä nähty Marko Laaksosen tarina kosketti monien tunteita, mutta jotkut ovat epäilleet ohjelmaa osittain huijaukseksi. Arman vastasi väitteisiin vastikään Facebookissa:

Mulle tuli Twitterissä vastaan tällainen päivitys ja kysely et pitääkö tää paikkansa. No ehdottomasti pitää! Tutustuimme Markoon yökeskus Kalkkersissa ja hän suostui näyttämään meille miten asunnoton viettää yönsä Helsingissä. Marko majailee miloin missäkin, emme tarkkaan tiedä, ja hän sattui olemaan Lohjalla kun sovittiin kuvaukset. Palkkioksi halusimme tarjota 4 vuotta asunnottomana olleelle miehelle kuvausten jälkeen seuraavalle aamulle ja päivälle mahdollisuuden päästä lämpimään sänkyyn ja aamiaiseen. Jos voisimme, hankkisimme Markolle ja kaikille muillekin hitto vie asunnot.

Meiltä on ennenkin kysytty tehdäänkö vastapalveluksia kuvattaville, ja tottakai pyrimme siihen aina mahdolisuuksien mukaan. Olemme hyvin kiitollisia kaikille, jotka ovat päästäneet meidät lähellä ja jakaneet tarinansa. Todella surullista, että joku vetää pultit siitä et tarjottiin Markolle hotelliyö. Tää oli vähintä, mitä pystyimme tekemään. Tsiisus! Mikä ihmisiä vaivaa ja missä on empatia?

 

 

Alla vielä kuvakaappaus Armanin tarkoittamasta keskustelusta. Siinä kummastellaan, miten asunnoton Marko pääsi kuvausten jälkeen hotelliin yöksi.

 

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!