Kivuliasta! Näitä tatuointeja Sofia Belórf poistaa parhaillaan - peittänyt kuvia aiemmin meikeillä: Otin ne hyvin nuorena ja hetken mielijohteesta!

Uutiset | 19.02.2020 15:00

Fitness-kaunotar Sofia Belórf haluaa eroon nuorena ottamistaan tatuoinneista. Sofia on julkaissut Instagram-tilinsä Stories-osiossa videoita, joissa hän on tatuoinninpoistossa helsinkiläisellä klinikalla. Hän on poistamassa kaulansa alueella ja ranteissaan olevia kuvia. Syy on yksinkertainen: ne eivät enää edusta Sofian kauneusihanteita. 

- Olen ottanut tatuoinnit hetken mielijohteesta ja hyvin nuorena, 19-vuotiaana. Kuvilla ei ole mitään syvällistä merkitystä minulle. Minulla oli muun muassa ranskankielistä tekstiä, ja toisessa ranteessani oli perhosen kuva, Sofia kertoi Seiskalle.

Erikoishaastattelu vain Seiskassa! Sofia Belórfin itkuinen tilitys huumekohusta: Niko on yhä elämäni mies!

Sofia Belorfin tatuoinnit

- Mielestäni käsivarret näyttävät kauniimmilta ilman tatuointeja, ja olen peittänyt kuviani eri meikeillä jo vuosien ajan.

Ei puudutusta!

Hoidoissa Sofian tatuoidut alueet rei’itetään, ja sen jälkeen mustetta hajotetaan laserilla. Monet tatuoinninpoistossa käyneet turvautuvat puudutusaineisiin ennen operaatiota, mutta Sofia kestää kivun ilmankin.

- En ottanut puudutusta, koska koin sen tarpeettomaksi. Operaatio on todella helppo, ja uuden tekniikan avulla hoitokertoja on puolet vähemmän aikaisempiin tekniikoihin nähden. Käsitellyt alueet turpoavat ja kutiavat vähän, mutta minulle ei ole noussut vesikelloja tai vastaavia.

Sofia Belórf avoimena tutkintavankeudestaan ja elämästään telkien takana - näin hän kulutti päivänsä!

Sofia käy tatuoinninpoistossa 6-8 viikon välein, mutta pian operaatio on ohi kokonaan.

- Tarvitsen todennäköisesti enää yhden hoitokerran, Sofia iloitsi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!