Uutiset

Kiusaaja?! Maria Veitola katsoi suomalaisia suututtaneen Johanna Tukiainen -haastattelun: "Missä se kiusaaminen oikein on?"

24.04.2019 15:01

Maria Veitola on mediapersoona, joka herättää voimakkaita reaktioita. Hän on juontanut lukuisia ohjelmia, ja hänen omaa nimeään kantanut talk show herätti vilkasta keskustelua.

- Minulle vinkattiin, että YouTubessa on Maria!-ohjelmani vanhoja haastatteluja, ja päätin katsoa Johanna Tukiaisen videon. Ihmiset olivat sitä mieltä, että kiusasin häntä. Katsoin haastattelun, ja pohdin, missä se kiusaaminen oikein on, Maria pohti Seiskalle taannoin.

- Minusta tuntuu, että olin hyvin poikkeuksellinen tv-hahmo siihen aikaan. Naisena rohkeus ja suoruus näyttäytyvät eri tavalla kuin miehillä.

Vaikka Maria ei koe muuttuneensa ihmisenä kovinkaan paljon, on hän löytänyt itsestään uusia puolia.

- Minussa on enemmän sävyjä, ja olen joissain kohdissa lempeämpi.

Lue myös: Maria Veitola haastaa arvostelijansa tulevassa kirjassaan: "Minulta saa kysyä mitä tahansa!"

Jännitys iskee ajoittain

Toimittajana ja juontajana Maria kysyy asioita suoraan, joskus jopa hämmästyttävän rohkeasti. Siitä huolimatta hän myöntää jännittävänsä joidenkin kysymysten esittämistä.

- Joskus teen päätöksen olla kysymättä jotain, koska se ei välttämättä ole sen arvoista. Joskus kysyn kysymyksen ja pohdin jälkikäteen, ettei olisi pitänyt; se ei tuonut keskusteluun mitään lisää, ja jokin meni niin sanotusti rikki.

- Suorissa lähetyksissä tasapainoilen, mikä minun ja vieraani välinen luottamussuhde on, uskallanko vai en. Joskus saatan kysyä asioista pilke silmäkulmassa, eikä toinen ymmärrä lainkaan, että se oli vitsi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!