Hyppää pääsisältöön
Maria Veitola

Kiusaaja?! Maria Veitola katsoi suomalaisia suututtaneen Johanna Tukiainen -haastattelun: "Missä se kiusaaminen oikein on?"

Maria Veitola on mediapersoona, joka herättää voimakkaita reaktioita. Hän on juontanut lukuisia ohjelmia, ja hänen omaa nimeään kantanut talk show herätti vilkasta keskustelua.

- Minulle vinkattiin, että YouTubessa on Maria!-ohjelmani vanhoja haastatteluja, ja päätin katsoa Johanna Tukiaisen videon. Ihmiset olivat sitä mieltä, että kiusasin häntä. Katsoin haastattelun, ja pohdin, missä se kiusaaminen oikein on, Maria pohti Seiskalle taannoin.

- Minusta tuntuu, että olin hyvin poikkeuksellinen tv-hahmo siihen aikaan. Naisena rohkeus ja suoruus näyttäytyvät eri tavalla kuin miehillä.

Vaikka Maria ei koe muuttuneensa ihmisenä kovinkaan paljon, on hän löytänyt itsestään uusia puolia.

- Minussa on enemmän sävyjä, ja olen joissain kohdissa lempeämpi.

Lue myös: Maria Veitola haastaa arvostelijansa tulevassa kirjassaan: "Minulta saa kysyä mitä tahansa!"

Jännitys iskee ajoittain

Toimittajana ja juontajana Maria kysyy asioita suoraan, joskus jopa hämmästyttävän rohkeasti. Siitä huolimatta hän myöntää jännittävänsä joidenkin kysymysten esittämistä.

- Joskus teen päätöksen olla kysymättä jotain, koska se ei välttämättä ole sen arvoista. Joskus kysyn kysymyksen ja pohdin jälkikäteen, ettei olisi pitänyt; se ei tuonut keskusteluun mitään lisää, ja jokin meni niin sanotusti rikki.

- Suorissa lähetyksissä tasapainoilen, mikä minun ja vieraani välinen luottamussuhde on, uskallanko vai en. Joskus saatan kysyä asioista pilke silmäkulmassa, eikä toinen ymmärrä lainkaan, että se oli vitsi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!