Timo Tolkki

Kitaristi Timo Tolkki jakaa kotityöt Ingrid-rakkaansa kanssa – tämän takia hevitähti ei pese pyykkiä!

05.06.2020 19:02

Meksikon auringon alla nykyään asuva, entinen Stratovarius-kitaristi Timo Tolkki, 54, on seurustellut kolmisen kuukautta latinokaunotar Ingridin kanssa. Rakastavaisten suhde on edennyt salamavauhtia, sillä pari on jo hankkinut ensimmäisen yhteisen kodinkin.

– Löysimme todella hienon asunnon Monterreystä Colonia Cumbresista. Tämä on vähän sellainen hienostoalue. Tämä Monterreyssä sama kuin Kulosaari Helsingissä, Timo selvittää Seiskalle.

Lue lisää: Ällistyttävän halpa vuokra! Hevitähti Timo Tolkki muutti Ingrid-rakkaansa kanssa hienostoalueelle – kuvat Seiskassa!

Rakastavaisten ensimmäinen lemmenpesä on kaksikerroksinen omakotitalo, jossa on 140 neliötä. Kolmen huoneen lisäksi asunnossa on kaksi kylpyhuonetta ja kodinhoitohuone.

Kotityöt ovat jakautuneet siten, että Ingrid siivoaa ja Timo kokkaa sekä tiskaa.

– Pyykkiä en pese, koska en osaa käyttää tätä helvetin konetta. Paikalliset koneet eivät ole mitään electroluxeja, vaan isoja harmaita pönttöjä.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Timo Tolkin albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!