Uutiset

Kissanainen Paula Koivuniemi pinkoo Oliver-kollinsa perässä – näin iskelmälegenda hemmottelee lemmikkiään!

30.06.2020 15:03

Laulaja Paula Koivuniemi, 73, tunnetaan erittäin eläinrakkaana ihmisenä. Erityisesti kissat ovat lähellä hänen sydäntään. Laulajalla onkin ollut elämänsä aikana kolme kissaa.

– Tällä hetkellä minulla on yhdeksänvuotias maatiaiskissa Oliver. Se tuli taloon ihan pentuna, juuri luovutusikäisenä.

Oliver tuli pienenä pentuna Paulan elämään yhdeksän vuotta sitten.
Oliver tuli pienenä pentuna Paulan elämään yhdeksän vuotta sitten.

Lue lisää: Eläinrakas Paula Koivuniemi on pitänyt yhtä Oliverin kanssa 9 vuotta – maatiaiskissa päätyi iskelmälegendalle sattumalta!

Pinkoo rappukäytävässä

Paula ruokkii Oliveria purkkiruoalla, mutta välillä on myös herkkujen aika. Monien kissojen tavoin myös Oliverin herkkuruokaa on tuore kala.

– Jos oikein kunnolla haluan hemmotella sitä, paistan sille tuoretta ahventa, Paula on paljastanut kissaystävänsä herkkuhetkistä.

Oliverin lempileikkinä on pinkoa ympäri asuntoa Paula perässään. Välillä se innostuu juoksemaan jopa rappukäytävässä portaita edestakaisin. Oliver tykkää myös katsella ikkunasta ohi lentäviä lintuja.

– Yksi Oliverin lempipuuhista on pyydystäminen. Kun se saa pyydystettyä kärpäsiä tai muita ötököitä, kehun sitä, ylpeä emäntä kertoi neljä vuotta sitten.

Nuuh, mitäs täältä löytyy? Oliver saa ulkoilla ja kiipeillä valjaissa niin paljon kuin remmiä riittää!
Nuuh, mitäs täältä löytyy? Oliver saa ulkoilla ja kiipeillä valjaissa niin paljon kuin remmiä riittää!

Lue myös: Kissalla oma istumapaikka lentokoneessa! Oliver muutti Paula Koivuniemen mukana New Yorkiin!

Haluan olla enemmän eläinten kanssa

Eläinrakas laulaja arvostaa suuresti löytöeläintoimintaa, jonka kautta hylätyt eläimet saavat uuden ja rakastavan kodin.

– Lemmikin ottamista harkitessaan kannattaa muistaa, että Suomessa, kuten myös muualla maailmalla, on paljon hylättyjä koiria ja kissoja. Jos ei välttämättä halua jotain rotukissaa tai -koiraa, on myös mahdollista antaa koti eläimelle eläinsuojeluyhdistyksen kautta, Paula muistuttaa.

Paula ulkoiluttaa usein myös assistenttinsa Siru-koiraa.
Paula ulkoiluttaa usein myös assistenttinsa Siru-koiraa.

Lue myös: Paula Koivuniemi yllätettiin New Yorkissa – suomalainen iskelmälegenda tunnistettiin suurkaupungin kadulla!

Vaikka Paula onkin kissanainen henkeen ja vereen, löytyy hänen sydämestään tilaa kaikille eläimille. Vain elämää -ohjelman kuvauksissa myös muut artistit saivat huomata Paulan eläinrakkauden. Sydämellinen laulajatähti ryhtyi huolehtimaan varpusista, joilla oli pesä ulkoterassilla.

– Haluaisinkin olla enemmän eläinten kanssa. Iloa elämääni tuo myös assistenttini Siru-koira, jota saan ulkoiluttaa, Paula hymyilee.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja PKK-Viihde
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!