Pirita Niemenmaa hehkuttaa Mika-rakastaan.

Kirvesmieheen rakastunut tangokuningatar Pirita Niemenmaa: ”Mika täyttää ne kriteerit, mitä mieheltä haluan!”

18.02.2020 15:04

Pirita Niemenmaalle, 35, 2019 oli kohtalon vuosi. Heinäkuussa hänet kruunattiin tangokuningattareksi, ja heti sen jälkeen hänen elämäänsä tuli uusi rakkaus, Mika Poikola, 32.

– Tutustuimme Mikan kanssa jo joulukuussa 2018, ja tapailimme, mutta emme seurustelleet. Seiska oli jotenkin bongannut Mikan tangomarkkinoilta ja esitteli hänet miesystävänäni. Emme lähteneet asiaa korjaamaan, ja pian sen jälkeen aloimmekin seurustella.

Lue myös: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa muutti pikavauhtia avoliittoon kirvesmiesrakkaansa kanssa – ainoastaan yksi asia kiristää hermoja!

Ei kiirettä kihloihin

Pirita ja kirvesmies-Mika asuvat tätä nykyä yhdessä Seinäjoella. Nuorenparin yhteinen vapaa-aika kuluu koiran kanssa lenkkeillen ja karaokea laulaen.

Lue myös: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa vei kirvesmiesrakkaansa laulamaan karaokea: ”Mika sai kovemmat aplodit kuin minä!”

Vaikka Pirita ja Mika asuvatkin yhdessä, ei heillä vielä ole tulevaisuudelle muita suunnitelmia. Pirita kertoo suhteen olevan sen verran nuori, että tässä vaiheessa mennään päivä kerrallaan.

– Mitään kihlausuutisia ei vielä ole tiedossa, tangokuningatar nauraa.

Yhteiselo on kuitenkin lähtenyt sujumaan niin hyvin, että tulevaisuuteen voi katsoa luottavaisin mielin.

– Kyllä Mika voisi olla elämäni mies. Hän täyttää ne kriteerit, mitä mieheltä haluan, Pirita hymyilee.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!