Uutiset

Kiroileva siili -taiteilija Milla Paloniemeä syytetään kunnianloukkauksesta - joutuu käräjille marraskuussa

21.10.2020 10:38

Erityisesti Kiroileva siili -sarjakuvasta tuttu Milla Paloniemi, 37, joutuu käräjille. Häntä syytetään kunnianloukkauksesta. Tapausta käsitellään marraskuussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Tarkempia tietoja syytteestä ei toistaiseksi ole saatavilla, mutta käräjäoikeuden asiakirjoista käy ilmi, että kunnianloukkausjutun asianomistaja on Paloniemen hevosharrastuksen parissa työkseen toimiva henkilö. Paloniemi tunnetaan intohimoisena hevosharrastajana.

Lue myös: Kiroilevalla siilillä ei rikastu! Suositun sarjakuvahahmon piirtäjä Milla Paloniemellä nollatulot!

Uusi kirja julkaistaan tänään

Paloniemi on saanut tunnustusta Kiroileva siili -sarjakuvastaan. Vuonna 2008 hän sai ensimmäisen Sarjakuva Finlandia –palkinnon. Paloniemi on tehnyt aiheesta useita albumeita, ja ne ovat päätyneet myydyimpien kirjojen listoille.

Paloniemen sarjakuvassa räyhää pahansisuinen siili, joka suoltaa suustaan vuolaasti perkeleitä. Taiteilija on brändännyt hahmon onnistuneesti. Kiroileva siili löytyy teemukista, heijastimesta, parkkikiekosta, korvakoruista ja tietenkin kasvomaskeista. Originaalipiirroksen saa omakseen, kun maksaa noin 250-300 euroa.

Tänään keskiviikkona Paloniemeltä ja Simo Frangenilta ilmestyy yhteinen seksipalindromikirja. Frangen on tehnyt erotiikan iloista kertovat tekstit, jotka voi lukea yhtä hyvin etuperin kuin takaperin. Paloniemi on puolestaan piirtänyt kirjaan kuvitukset.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!