fbq
Uutiset
16.08.2018 11:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: All over press
Kimi Räikkönen ja Robin
Kirjapaljastus: Ilman sisävessaa kasvanut Kimi Räikkönen opetti Robin-poikansakin pissaamaan miljoonakodin pihalle - "Ei mitään syytä muuttaa tapoja!"
Uutiset
16.08.2018 11:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: All over press

Kimi Räikkönen on Suomen urheiluhistorian taloudellisesti menestynein ihminen. Hän on tienannut urallaan satojamiljoonia euroja.

Multimiljonäärinä Kimi sijoittaa rahaansa pääasiassa kiinteistöihin. Hän omistaa kodit Sveitsissä, Helsingissä ja Kirkkonummella.

Kari Hotakaisen kirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen paljastuu, että F1-kuski on ostanut aikaa.

Kimi on julkaissut luksuslennoistaan kuvia myös Instagram-sivullaan.

LUE: Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!

 

We all smile as usual.

Henkilön Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) jakama julkaisu

Mä olen laittanut vuokrakoneisiin tosi paljon rahaa, että jäisi enemmän aikaa olla kotona. Voin lähteä aamulla Italiaa ja tulla saman päivän iltana takaisin. Se ei olisi normilennoilla mahdollista, siihen menisi kaksi päivää. Arvostan oman ajan todella korkealle. Ja kisoista pääsen vuokrakoneilla paljon nopeammin kotiin, Kimi kertoo kirjassa.

Valkoisia mustalaisia

Rikastumiseen tuo oman mausteensa se, että Kimin perhe oli verrattain köyhä. Kaikki rahat sijoitettiin pojan harrastukseen. 

Mä sanoin usein, että me ollaan valkoisia mustalaisia siinä mielessä, että talvet maksetaan velkoja ja kun kevät tulee, sitten taas lähdetään kiertämään, Kimin Paula-äiti kertoo kirjassa.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"

Kimi halveksiikin kirjassa nykynuoria, joille kaikki annetaan kultalautasella.

Silloin kun mä olin nuori, se itse tekeminen ja rassaaminen oli normaalia. Ei nykyään. Monilla on niin rikkaat faijat, ettei niitten tarvitse juuri mitään. Mutta ei sitä silloin nuorena miettinyt, se oli normaali että itse pestään ja huolletaan. Nykyään on tietysti näitä paskahousuja, joiden faijoilla on miljoonia, eihän ne tee mitään. Menee suunnilleen helikopterilla paikalla, valmiiseen pöytään, Kimi arvioi.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Kimi Räikkönen vaatii lähipiiriltään ehdotonta luottamusta - ”Jos kusetat, tapan sinut”

Sisävessa vuonna 2002

Yksi tunnettu anekdootti Räikkösistä on esimerkiksi se, ettei perheen kotona ollut edes sisävessaa ennen vuotta 2002.

Elämä ilman sisävessaa on heijastunut kaikesta päätellen myös jälkipolveen, Kimin Robin-poikaan.

Mintun mielestä pihalle pissaaminen ei kuulu enää kansanperinteeseen, mutta Kimi on ehtinyt sen Robinille opettaa. Minttu tietää, että tapa tulee kaukaa lapsuudesta. Sisävessattomat veljekset Kimi ja Rami lorottelivat pihalle, eikä Kimi näe mitään syytä muuttaa tapoja, jos kerran on saanut hankituksi sellaiset tilukset, joilla asia hoituu, Hotakainen kirjoittaa.

LUE: Uutuuskirja: Näin Kimi Räikkönen ja Minttu-vaimo tapasivat, suhde pelasti Kimin syöksykierteeltä: ystävät olivat jo huolissaan – myös pettäminen loppui!

LUE MYÖS: Kimi Räikkönen julkaisi supersuloisen perhekuvan: Robin ja Rianna nauttivat päiväunista yksityiskoneessa - katso!