Uutiset
Katso kuva!

Kimi Räikkösen keski-ikä lähestyy! Minttu-vaimolta lemmekäs onnentoivotus somessa: ”39 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!”

17.10.2018 10:46

F1-tähti Kimi Räikkönen täyttää tänään (17.10.) 39 vuotta. Vaikka niin sanottu keski-ikä häämöttääkin miehen ovella, se ei ole kuitenkaan hidastanut Räikkösen vauhtia. Hän solmi hiljattain sopimuksen Sauberin kanssa, jonka tallissa hän saa olla ainakin 41-vuotiaaksi asti. 

Lue myös: MINTTU RÄIKKÖNEN JULKAISI UPEITA PERHEPOTRETTEJA: NAUTTI SYYSPÄIVÄSTÄ LASTENSA KANSSA – KATSO KUVAT! 

Räikkösen puoliso Minttu Räikkönen (o.s. Virtanen) onnitteli tänään puolisoaan rakkaudentäyteisellä kuvalla Instagramissa. 

39 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä, hyvää syntymäpäivää rakas, Minttu kirjoitti englanniksi kuvan yhteyteen.

Kuva on kerännyt hetkessä yli 6000 tykkäystä ja rutkasti onnitteluviestejä. 

Minttu julkaisi kuvia myös Instagram Stories -palvelussa. Yhdessä kuvassa komeilee kakku.

Juustokakku, juuri niin kuin toivotkin, Minttu kirjoitti englanniksi. 

Myös perheen pienimäinen, Rianna-tytär, pääsi osallistumaan synttärijärjestelyihin. Mintun julkaisemassa kuvassa Rianna maalaa isälleen syntymäpäiväkorttia. Myös Robin poseeraa yhdessä kuvassa leikkiautonsa kanssa. 

Lue myös: KIMIÄ JA MINTTUA SUOJELLAAN HELSINGISSÄ KUIN KUNINKAALLISIA - TURVAMIEHINÄ TODELLISIA GORILLOJA! KATSO KUVAT!

Mintun myötä Räikkönen rauhoittui huomattavasti raikulivuosistaan ja räväköitä otsikoita ei enää ollakkaan jäämiehestä juurikaan nähty, ainakaan niin usein.

Elokuun lopussa Räikköset juhlivat hääpäiväänsä Wallis-karaokebaarissa railakkaasti. Nähtäväksi jää, vietetäänkö F1-kuskin syntymäpäivät rauhallisimmissa merkeissä. 

Lue myös: MUISTATKO? NÄIN KIMI RÄIKKÖNEN RAKASTUI MINTTUUNSA: RIITELIVÄT SUHTEEN ALUSSA RYYPPÄÄMISESTÄ – KÄNNIHÖLMÖILYT LOPPUIVAT!

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!