Kimi Räikkönen sai pojan!

Uutiset | 28.01.2015 11:39

Formulasankari Kimi Räikkönen, 35, ja hänen avovaimonsa Minttu Virtanen, 29, saivat pojan viime yönä Sveitsissä. Terveellä poikavauvalla on mittaa 51 cm ja painoa 3,7 kiloa, Minttu Virtanen kirjoittaa blogisivuillaan ja tuoreen äidin mukaan kaikki perheenjäsenet voivat hyvin.

Lapsirakkaalle Kimille isäksi tulo on tärkeää. Hänen veljellään on kaksi jo kouluikäistä poikaa, joiden kanssa hän on saanut puuhastella, minkä kiireiltään ehtinyt.

 

Perhe asuu Sveitsissä

Jatkossa perhe asustaa pääasiallisesti Sveitsissä, sillä Kimin virallinen työpaikka sijaitsee Italiassa, muutaman tunnin ajomatkan päässä Baarissa sijaitsevasta Butterfly-kodista. Perhettä tullaan näkemään myös Suomessa. Kimillä on kodit sekä Porkkalanniemessä että Kaskisaaressa. Sekä Kimin äiti että veli perheineen sekä Mintun isä ja sisarukset asuvat Suomessa, joten hoitoapua varmaan riittää kotimaassakin.

 

Lyhyt isyysloma

Kovin pitkää isyyslomaa Kimi ei pysty pitämään, sillä formulakausi starttaa Australiasta puolessavälissä maaliskuuta. Sitä ennen Kimin ja hänen tiiminsä on testattava ja säädettävä menopeliä, jotta alkava kausi ei olisi samanlainen fiasko kuin edellinen oli.

Minttua tuskin tullaan varikolla enää jokaisessa kisassa näkemään, ei ainakaan vauvan kanssa, sillä formulaelämä on melun lisäksi erittäin stressaavaa hyörintää.

 

 

 

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!