Hyppää pääsisältöön
madsen

Kim Wallin murhanneen Peter Madsenin kävi huonosti vankilassa – 18-vuotias nuorukainen pahoinpiteli elinkautisvangin!

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta tuomittu Peter Madsen on pahoinpidelty. Elinkautista kärsivä Madsen, 47, pahoinpideltiin Storstrømin vankilassa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä tanskalainen Extra Bladet. 

TAUSTAA: Sukellusvenemurhaaja Peter Madsen sai elinkautisen!

South Selandin ja Lolland Falsterin poliisi vahvisti lehdelle, että vankilassa on tapahtunut välikohtaus, jossa 47-vuotias mies on pahoinpidelty.

- Uhri loukkaantui, jonka jälkeen hän sai asianmukaista hoitoa. Sen jälkeen hänet palautettiin takaisin vankilaan. Väkivallan jäljet näkyvät hänen kasvoissaan, virkavalta kertoi, mutta ei vahvistanut uhrin henkilöllisyyttä. 

Lehden tietojen mukaan kyseessä on kuitenkin Madsen, jonka pahoinpitelijä on vasta 18-vuotias vanki.

Kiisti murhan

Kim Wall kuoli työtehtävissä. Hän oli lähtenyt tekemään reportaasia Madsenista tämän sukellusveneeseen, vaikka oli tuntenut ikäviä ennakkoaavistuksia ennen kyseistä tehtävää.

TAUSTAA: Teko oli äärimmäisen kuvottava” - Sukellusvenemurhasta ja Peter Madsenista hirvittäviä paljastuksia: Kim Wall koki 14 puukoniskua genitaalialueelle!

Kun toimittajan paloiteltu torso löydettiin merestä, Madsen tunnusti ruumiin paloittelun, mutta kiisti murhan. Hänen mukaansa sukellusveneessä oli tapahtunut kuolemaan johtanut onnettomuus, ja siitä säikähtäneenä Madsen yritti hävittää ruumiin.

kim wall

 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!