Markus Kuotesaho ja Heidi

Kihlautunut Romutransu Markus Kuotesaho ei tarvitse pihtaavaa naista: ”Eniten merkitsee, että pääsee ensimmäisenä iltana jörnäyttämään!”

Uutiset | 05.12.2020 22:01

Marraskuussa kihloihin menneet Romutransuna tunnettu Markus Kuotesaho, 61, ja hänen Heidi-rakkaansa paljastivat tuoreimmassa Seiskassa, kuinka nopeasti edennyt suhde sai alkunsa.

– Näin Markuksen pääsiäisenä lehden kannessa ja katsoin, että onpa kiinnostavan oloinen henkilö. Kirjoitin hänelle vähän myöhemmin rakkaus- tai pikemminkin ihailijakirjeen, Heidi muistelee suhteen alkuhetkiä.

Lue lisää: Romutransu Markus Kuotesahon Heidi-kihlattu paljastaa: Näin suhde sai alkunsa – ”Olin yllättynyt, kun Markus halusi tavata”

Pari puhui puhelimessa ensimmäisen kerran samana päivänä, kun Markuksen isä oli menehtynyt. He sopivat, että Heidi tulee tapaamaan miestä tämän kotipaikkakunnalle Revonlahdelle.

– Olin yllättynyt, kun Markus halusi tavata minut, Heidi sanoo.

Lue myös: Sensaatiokihlat! Heidi-rakas kosi romutransu Markus Kuotesahoa: haaveissa häät ja lapsia – kuvat Seiskassa!

– Ajoin Heidiä asemalle vastaan, vaikka epäilin, että tuleeko se edes. Heidi oli sanonut tuntomerkikseen punaisen hatun ja kun näin sellaisen niin mietin, että ei perkele, kyllä se tuli.

– Minulla oli siinä vaakakupissa yksi toinenkin, mutta tällaiselle vanhalle ukolle merkitsee eniten se, että pääsee ensimmäisenä iltana jörnäyttämään. Jos nainen rupee pihtaamaan, niin ei sillä mitään tee, Markus toteaa tyylilleen uskollisena.

Katso Markuksen ja Heidin kihlajaiskuvat Seiska Klubista!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!