Hyppää pääsisältöön
Jukka Hildén on yhä naimisissa.

Kihlautunut Jukka Hildén on yhä naimisissa: Avioeropaperit uupuvat!

Seiska kertoi aiemmin tänään (16.8.), että Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 38, on kihlannut sometähti Chachi Gonzalesin, 22.

KATSO MYÖS: OHO, JUKKA HILDÉN JA CHACHI GONZALES JULKAISIVAT VIISIMINUUTTISEN KIHLAJAISVIDEON: "TÄRKEINTÄ ON, MILTÄ MEISTÄ TUNTUU" - KATSO!

Pariskunta hehkutti onneaan YouTubeen lataamalla videolla. Se on saanut monet fanit kirjoittamaan myös varoituksen sanoja Chachille, johtuen muun muassa 16 vuoden ikäerosta, sekä vastaeronneen miehen mielen vakaudesta. Todellisuudessa Jukan ja hänen kahden lapsensa äidin, Outin, avioero ei ole vielä edes voimassa.

Hildénit ovat jättäneet ensimmäisen, eli harkintavaiheen erohakemuksen 7. helmikuuta Helsingin käräjäoikeuteen, mutta kakkosvaiheen hakemusta ei oikeuden tietokannasta löytynyt vielä tänään torstaina (16.8.). Näin ollen Jukka ja Outi ovat yhä sekä virallisesti että nimellisesti yhä naimisissa.

Jukan kihlapäivä, 15.8. Chachin kanssa on joidenkin mielestä hieman mauttomasti valittu, sillä Jukka avioitui aikoinaan Outin kanssa 14.8.2010.


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!