fbqKihlausuutiselle vahvistus? Tässä on Jenni Vartiaisen upea kultasormus vasemmassa nimettömässä: vietti kiitospäivää kalkkuna päässä - katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Jenni Vartiainen

Kihlausuutiselle vahvistus? Tässä on Jenni Vartiaisen upea kultasormus vasemmassa nimettömässä: vietti kiitospäivää kalkkuna päässä - katso kuva!

Uutiset | 27.11.2020 09:08

Pop-tähti Jenni Vartiainen, 37, asuu parhaillaan perheensä kanssa New Yorkissa. Muiden amerikkalaisten tapaan myös Jenni vietti kiitospäivää eilen torstaina notkuvaksi katetun pöydän ääressä.

Hillityssä meikissä aterioinut Jenni julkaisikin tilanteesta paljonpuhuvan kuvan, jossa hänellä on hauska kalkkuna päässä ja kultasormus säkenöi vasemman käden nimettömässä.

Vaikuttaisi siis siltä, että kaunotar on virallisesti kihlautunut rahkamiljonääri Samin kanssa. Kaksikko on seurustellut pari vuotta ja heillä on lokakuussa 2019 syntynyt yhteinen lapsi.

Lue myös: Jenni Vartiainen julkaisi poikkeuksellisen viestin ja kuvan some-tilillään: "Elän nyt maassa, joka surullista kyllä..."

Lue myös: Jenni Vartiainen ja rahkamiljonääri: Salakihlat?! Tuore kuva paljastaa upean sormuksen laulajan vasemmassa nimettömässä - katso!

Seiska epäili jo lokakuun alussa, että Jenni olisi kihlautunut rakkaansa kanssa, sillä kaunottaren rantakuvassa näkyi kultasormus. Tuoreessa kiitospäiväkuvassa on juuri samainen kultasormus. Jenni ei ole julkisesti esitellyt perhettään ja julkaisee myös harvakseltaan päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Aiemmin Jennin muistetaan olleen kolme vuotta avoliitossa tuottaja Jukka Immosen kanssa. Laulaja Elias Kaskisesta Jenni erosi vuonna 2017.

Lue myös: Uuh, Jenni Vartiainen bongattiin lenkiltä rahkamiljonäärinsä kanssa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!