Uutiset

Kiekkoilija Ville Leinon Billebeino-vaatemerkki löi hynttyyt yhteen Mustanaamion kanssa – pelkkien lupien saaminen vei reilun vuoden!

08.02.2018 13:11

Jääkiekosta vaatebisnekseen hypännyt Ville Leino ja hänen yhtiökumppaninsa Juhani Putkonen ovat painaneet pitkää päivää sen eteen, että viime viikolla niin medialle kuin kuluttajille paljastettu BILLEBEINO X PHANTOM -mallisto näki vihdoinkin päivänvalon.

Mallistossa Billebeinon tutut grafiikat kohtaavat legendaarisen sarjakuvasankari Mustanaamion ja siihen yhdistetyn pääkallomerkin.

Matka yhteistyöhön ei suinkaan ole ollut kivuton, sillä Billebeino vietti reilun vuoden pelkästään lupien ja lisenssien kanssa painimiseen, puhumattakaan tekijänoikeuksien omistajien ja Billebeinon väliseen sähköpostivyöryyn. 

BilleBeino

Periksiantamattomuus palkitaan, ja nyt miehet ovat täynnä intoa uuden malliston lanseerauksesta.

– Mustanaamio on särmä hahmo, jossa on myös ripaus rock’n’rollia. Miettikää, jopa Keith Richards käyttää pääkallosormusta. Mustanaamio eroaa muista supersankareista, koska häneen liittyy hämmentävää mystiikkaa. Olen aivan innoissani tästä yhteistyöstä ja uusista tuotteista, Ville Leino viestittää.

Mustanaamio-sarjakuva vei jokaisen pikkupojan ja miksi ei aikuisenkin miehen sydämen jo vuonna 1936. Alun perin Mustanaamio tunnettiin nimellä The Phantom, ja huuman puolesta puhuu myös se, että legendalla on edelleen runtelematon paikka Putkosenkin sydämessä.

– On mahtavaa viimein saada projekti maaliin ja nähdä tuotteet, joissa vaatteemme kantavat näin kingiä retrohahmoa, Putkonen kertoo.

Kuten maailmaa parantavan supersankarin tyyliin sopii, kaikki BILLEBEINO X PHANTOM -malliston hupparit, puserot ja t-paidat on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista ja se on saatavilla vain rajoitetun ajan. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:seiskan toimitus & billebeino
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!