fbq
Uutiset
29.11.2019 13:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Hamilton-bottas
Kestääkö sydänsuruisen Valtteri Bottaksen kisahermo Abu Dhabissa? Tallitoveri Lewis Hamilton päivittelee kollegojen suhdekuvioita: Todella hankalaa!
Uutiset
29.11.2019 13:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Formula 1-kauden päätöskisa Abu Dhabissa on kokonaislopputuloksen kannalta selvä peli. Moninkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on jo voittanut tämän(kin) kauden ja Mercedes-tallitoveri Valtteri Bottas varmistanut kakkossijan.

Kauden päätöskisalla onkin tältä osin suuri henkinen merkitys. Jos Valtteri ajaa Abu Dhabissa kärkikahinoihin, antaa sen hyvää staminaa ensi kautta ajatellen. Haaveena hänellä, tallilla ja suomalaisilla on tietysti maailmanmestaruus.

Jää nähtäväksi, vaikuttaako ero Emiliasta Valtterin suoriutumiseen radalla.

Huippu-urheilijatkin ovat tässä mielessä aivan tavallisia ihmisiä, iloineen ja suruineen. Lewis Hamilton kommentoi Bottaksen erouutista yleisluontoisesti torstaina. Hän summasi, että urheilijan kunnianhimo ja rakkauselämä on todella hankala yhdistelmä.

- Ihmissuhteet ovat vaikea juttu kaikille urheilijoille, niin naisille kuin miehillekin. Kun matkustaa koko ajan paljon ja on poissa läheisten luota, niin toimivien ihmissuhteiden ylläpito on todella hankalaa.

Valtteri itse ei ole analysoinut parisuhdeasiaa Instagram-päivitystä enempää.

Valtteri Bottas tilittää Instagramissa: Avioliittomme on tullut tiensä päähän, eroamme Emilian kanssa ystävinä

Sen sijaan hän kommentoi Abu Dhabissa, että "aion olla ensi kaudella paras versio itsestäni".

Tilaa Seiskan uutiskirje! »