fbq
Uutiset
07.06.2018 14:35
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
martina ja sofia
Kesämorsian kesäkäräjille: ”Äidillisiä otteita” Sofia Belórfiin käyttänyt Martina Aitolehti elokuussa oikeuteen!
Uutiset
07.06.2018 14:35
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kanadalaispoppari The Weekndin viime kesäinen konsertti Helsingin Kaisaniemessä sai erikoisen käänteen, kun kohukaunottaret Martina Aitolehti ja Sofia Belórf ajautuivat VIP-teltassa hurjaan käsirysyyn.

Lue lisää: Martina Aitolehdelle syyte pahoinpitelystä! Hyökkäsi Sofia Belórfin kimppuun festareilla – taustalla aiempi pahoinpitelytuomio!

Kissatappelun vakavuudesta kertoo se, että järjestysmiehet joutuivat puuttumaan tilanteeseen. Pelkkä käskyttäminen ei riittänyt, sillä Martina jouduttiin kiskomaan Sofiasta irti. Loppujen lopuksi tunnettu helsinkiläisovimies Teemu Potapoff riuhtaisi Martinan ilmaan rauhoittumaan. 

Rikosilmoitukset pahoinpitelystä

Sofia teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä, ja niin myös hänen ex-aviomiehensä Niko Nousiainen

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan tänään torstaina (7.6.), että käsirysyn käsittely alkaa kahden kuukauden päästä 9. elokuuta. Martina on myös tuleva kesämorsian, sillä vuosien suhde kiinteistömoguli Stefan Thermaniin syventyy avioliitoksi vielä tänä kesänä. 

LUE LISÄÄ: MARTINA AITOLEHTI VAHVISTAA VIHDOIN HÄÄHUHUT BLOGISSAAN: "KYLLÄ, MINUSTA TULEE KESÄLLÄ ROUVA THERMAN"

martina aitolehti

Martina käytti "äidillisiä otteita"

Ennen Martinan ja Sofian välikohtausta kaunottaret olivat olleet ystäviä jo vuosien ajan. Välikohtaus johtui siitä, että Sofia oli viestitellyt Martinan tulevalle aviomiehelle, josta hän oli eronnut hieman ennen tappelua. 

 - Sofia on viestitellyt Stefanille ennen ja jälkeen eromme. Sofia tietää, että tilanne on tällä hetkellä arka. Todella härskiä toimintaa. Eihän noin tehdä ystävälle, Martina kertoi Seiskalle vuosi sitten. 

Martina myös myönsi tuolloin Ilta-Sanomissa käyttäneensä Sofiaan ”kovanlaisia äidillisiä otteita”. 

Lue lisää: Vip-käsirysystä video: Martina Aitolehti potki järjestysmiehiä, runteli ensin Sofia Belórfia – katso! 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »