Uutiset

Kesäjuhlia ja ystäviä! Jätetty Martina Aitolehti paikkaa särkynyttä sydäntään – kuvat Seiskassa!

17.07.2020 15:04

Torstaina (16.7.) ilmestynyt Seiska kertoi, että elämäntapavalmentaja Martina Aitolehden, 37, ja palomiehenä työskentelevän Kris Tammisen suhde on päättynyt eroon.

Lue lisää: Palomies-Kris jätti Martina Aitolehden – kuvat kohukaunottaresta Helsingin yössä Seiskassa!

Kuuman kesäromanssin päätyttyä Martina Aitolehti on paikannut särkynyttä sydäntään nauttimalla ystäviensä seurasta.

Eron jälkeen kohukaunotar on nähty nostamassa maljaa Helsingin yöelämässä. Juhlistaan Martina on jakanut useita videoita Instagramissa.

Lähipiiristä kerrotaan Martinan ottaneen Krisin lähdön raskaasti. Hän harmittelee, ettei miesten löytäminen ole julkkiksena helppoa.
Lähipiiristä kerrotaan Martinan ottaneen Krisin lähdön raskaasti. Hän harmittelee, ettei miesten löytäminen ole julkkiksena helppoa.

Kesäisiä juhlia

Hyvinvointivalmentaja nähtiin bilettämässä ravintola Groteskissa heinäkuun alussa. Tuolloin hänen seurassaan kuppia kilisytti tosi-tv-tähti Sauli Koskinen. Samalla viikolla Martina nähtiin myös seurapiiriravintola Teatterin 20-vuotisjuhlissa.

Lue myös: Martina Aitolehdestä eronnut palomies-Kris kesäromanssin päättymisestä: Julkisuus tuhosi suhteemme!

Viime perjantaina Martina juhli ensin pokeritähti Jens Kyllösen tulevan vaimon polttareita ja seuraavana päivänä ystävänsä synttäreitä. Samalta viikonlopulta hän julkaisi Instagram-videon, jossa juo Jaloviinaa suoraan pullosta.

 

Katso kuvat Martinasta Helsingin yössä Seiska Klubista!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!