Uutiset

Kesä ja skumppaa! Sofia Belórf ja Stefan ottivat ilon irti Hangossa - tämä pullonnuolentakuva hämmästytti seuraajia! Katso!

04.07.2020 11:18

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu sai lentävän lähdön hankolaisessa rantaravintolassa, kun paikalle pamahti Suomen puhutuin pariskunta, Sofia ja Stefu, seurueineen. Bändi soitti ja Keltainen Leski (Veuve Clicquot -samppanja) virtasi. Illanvietto taltioitui Instagram Storyihin. Sofian tarinasta päätellen bileporukka suuntasi rantaravintolasta Stefun talolle jatkoille taksikyydillä.

Lue lisää: Sofia ja Stefu ovat tuttuja kasvoja Hangon yöelämässä! 

Varsin hyvätuulisen ja tyylikkään illan kuvasadosta yksi otos jäi Sofian IG-seuraajien mieleen. Kuvassa kaunotar esittää nuolevansa viinapulloa, joka sattuu olemaan brändiltään Stefan. Sofia tosin poisti otoksen pian sen julkaisun jälkeen, mutta internet ei unohda. Kas näin! 

Sofia IG

Positiiviset vibat

Perjantain ravintolailta sujui siis ilon ja valon merkeissä, mikä onkin hyvä, sillä viikko sitten joku tuli haastamaan riitaa Hangossa iltaa viettäneelle Stefanille.

- Mies otti Stefua rinnuksista ja korotti ääntään. Huutoriita oli muuttua kunnon tappeluksi, mutta järjestyksenvalvoja ehti paikalle rauhoittamaan tilannetta, Seiskalle kerrottiin Hangosta.

Tilanne rauhoittui lopulta, eikä ketään poistettu ravintolasta. 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!