lintsi

Kauhistuttava onnettomuus Linnanmäellä! 9-vuotias putosi huvipuistolaitteesta - toimitusjohtaja ja henkilökunta ymmällään tapahtumista: ”Todella merkillistä!”

06.08.2018 13:02

Linnanmäen huvipuistossa sattui tänään maanantaina (6.8.) karmiva onnettomuus, jossa yhdeksänvuotias tyttö putosi Mustekala-nimisestä laitteesta. 

Tyttö kuljetettiin onnettomuuden jälkeen ambulanssilla sairaalaan. Seiska tavoitti Linnanmäen toimitusjohtajan Pia Adlivankinin, joka kertoi huojentuneena tytön selvinneen ilman vakavia vammoja.

- On todella merkillistä, miten tyttö on voinut pudota laitteesta. Turvakaari naksahtaa kiinni, jonka jälkeen henkilökunta käy vielä tarkastamassa lukituksen. He kiertävät ja varmistavat jokaisen vaunun erikseen. Olen keskustellut heidän kanssaan ja he vannovat tehneensä juuri kuten ohjeistuksessa sanotaan. Paikalla oli myös paljon ihmisiä eikä kukaan tunnu nähneen, miten tyttö on pudonnut laitteesta. Tällä hetkellä tilanne on hyvin mystinen, sillä laitteesta istutaan sellaisessa asennossa, että turvakaaren alta on hyvin vaikea päästä pois, Adlivankin kertoo. 

Lue myös: Tällainen on Linnanmäen uusi vuoristorata: 106 kilometrin tuntinopeudella 52 metrin korkeuteen - katso hurja video!

 

Lauantai-ilta Linnanmäellä! #linnanmäki #lintsi #mustekala

Henkilön Linnanmäki (@linnanmaki) jakama julkaisu

Adlivankin kertoo, että laitteesta pudonneen tytön isä, veli ja tämän ystävä jäivät viettämään päivää Linnanmäelle.

- Tiedämme, että onneksi tyttö ei ole esimerkiksi lyönyt päätään pudotuksessa. Ymmärtääkseni tyttö on saapumassa äitinsä kanssa takaisin Linnanmäelle vielä tämän päivän aikana. Toivottavasti sitten pääsisimme myös juttelemaan siitä, miten onnettomuus on tapahtunut. Laite on tarkastettu, eikä siitä ole löytynyt mitään teknistä vikaa. Kaikkein tärkeintä on, että tyttö on kunnossa. 

Mustekala on ollut toiminnassa vuodesta 1985 eikä siinä ole koskaan käynyt mitään tämän päivän tapahtumien kaltaista. 

- Linnanmäelläkään ei ole tapahtunut mitään vakavaa 40 vuoteen, Pia kertoo. 

Linnanmäen sivuilla laitetta kuvaillaan näin: 

Mustekala pyörittää matkustajia lonkeroissaan ylös, alas ja ympäri. Eri suuntiin pyörivät laite ja torni tekevät laitteen liikkeestä vauhdikkaan aaltoilevan. Yli 120 cm pituisille. 

Teksti: Mariama Bah
Kuvat: linnanmäki mediapankki

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!