Uutiset

Katsojat tyrmistyivät Niko Ranta-ahosta kertovasta Katiska-dokumentista - armotonta kritiikkiä somessa: "Seuraavaksi varmaan henkilökuva jostain pedofiilista!”

11.08.2020 16:25

Niko Ranta-ahosta kertova Katiska-dokumentti on kerännyt armotonta kritiikkiä ensimmäisen jakson julkaisun jälkeen.

Eilen Ruutu+-palvelussa alkanut Katiska-dokumenttisarja on saanut ristiriitaisen vastaanoton. Twitterissä neliosaisen sarjan ensimmäinen jakso on kerännyt armotonta kritiikkiä. Monet ohjelmaa kommentoineet kokivat sarjan Nikon tekemisiä ihannoivana.

- Katiska-dokkarin avulla leivotaan sosiopaattisesta huumediileristä kansakunnan kultapoikaa. Seuraavaksi sitten varmaan Suuri Lasten Rakastaja -henkilökuva jostain pedofiilista? Twitterissä kommentoitiin.

- Katsoin eilen illalla Ruutu+ ja nyt ymmärrän mistä sanonta ”kusinen #katiska” tulee. Miten tuollaista huumebisnestä ihannoivaa sontaa voi tehdä/näyttää? Ja Ranta-aholla on siis passi taskussa ja lupa poistua maasta? Ihan nerokasta, eräs jakson katsonut kritisoi.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-aho loi listan vihamiehistään – ”Ajattelen heitä joka aamu, en anna listaa poliiseille!”

Katsojat kokivat vahvasti, että dokumenttisarjassa keskitytään Suomen rikoshistorian suurimman huumetapauksen sijaan Nikon maineen puhdistamiseen.

- On kyllä ihan skeidaa tämä @Ruutufi #katiska dokkari. Miksi on pitänyt tehdä ohjelma tuollaisesta pellestä kuin Niko Ranta-Aho? Tulee sellanen fiilis tästä, että Ranta-Aho on "kovajätkä" ja mies jota kuuluu kunnioittaa. VMP.

Lue myös: Katiska-dokumentti: Niko Ranta-ahon huumehelvetti karua kuultavaa - huumeita jo teininä, katosi ulkomaille: "Taskut täynnä kolaa Suomeen palatessani!"

Lisäksi ensimmäisessä jaksossa nähty Nikon vanha rippipappi on herättänyt hämmentyneitä reaktioita.

- #Katiska-dokkarin eka jakso: kuin Satuhäät, mutta avioparin tilalla rikollinen. Ranta-aho ostaa mehujäätä ja puhuu hymyssä suin, että ”mää oon vähän niinku tämmmönen rocktähti”. Rippipappi muistelee, vaikkei oikeasti muista yhtään mitään. Kuvituskuvaa Ferrareista.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!