Katso videot!

Katso video! Onko turkulaisilla jääkiekkoilijoilla liian kireät farkut? TPS-kapteeni Lauri Korpikoski linjaa Seiskalle: ”Sellaisesta voisi antaa sakkoa”

Uutiset | 20.09.2019 14:30

Jääkiekossa puhutaan usein kirjoittamattomista säännöistä, niin sanotusta lajin sisäisestä koodista.

Myös joukkueiden sisäistä laadunvalvontaa pidetään yllä eri keinoin, joista yksi yleisimmistä on niin sanottu sakkokassasysteemi. Sen avulla pukukopissa pidetään yllä kuria ja järjestystä.

Esimerkiksi Turun Palloseuran pukukopissa pelaajille satelee sakkoja mitä erilaisimmista syistä. TPS-kippari Lauri Korpikosken mukaan yleisimpiä syitä rapsuihin ovat myöhästymiset sekä ”erilaisista hölmöilyt”.

Lue myös: HIFK:n pukukopissa on yksi asia, joka on ehdottomasti kielletty – kapteeni Lennart Petrell paljastaa Seiskalle: ”Sitä ei saisi ikinä tapahtua”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lauri Korpikoskella ja muilla Tepsin sakkomajureilla piisaa pelisilmää.
TPS-kapteeni Lauri Korpikoskella ja muilla Tepsin sakkomajureilla piisaa pelisilmää.

”Aika kireät farkut”

Mutta asia ei ole aivan näin yksinkertainen. Joukkueen yhteiseen sakkokassaan kerätään toisinaan varoja myös varsin erikoisista syistä. Esimerkiksi Palloseuran nuoremmat pelaajat saattavat joutua maksumiehiksi asuvalintojensa vuoksi.

– Farkut alkaa olla aika kireät miehilläkin. Sellaisesta voisi antaa sakkoa, Korpedo hekottelee Seiskalle.

Lue myös: Nyt jysähti! Hallitsevan Suomen mestarin tuore kapteeni kertoi rehellisen mielipiteensä: povaa menestystä HIFK:lle ja Kärpille

Tepsin lappuliisoilta löytyy runsaasti luovuutta. Kauden mittaan kertynyttä sakkokassaa käytetään joukkueen yhteisiin huvituksiin.

– Saunaillan verran kertyy varallisuutta, Korpikoski arvelee.

Lue lisää liigajoukkueiden sakkokassasysteemistä tuoreimmasta Seiskasta!

TPS on uudistunut kovalla kädellä. Otto Nieminen edustaa tällä kaudella Lahden Pelicansia, taustalla tuuletteleva Kaapo Kakko puolestaan New York Rangersia.
TPS on uudistunut kovalla kädellä. Otto Nieminen edustaa tällä kaudella Lahden Pelicansia, taustalla tuuletteleva Kaapo Kakko puolestaan New York Rangersia.

Pelicans pahana peikkona

Tepsin viime kausi päättyi rajuun pettymykseen. Uusi sesonki on sekin lähtenyt kaksijakoisesti käyntiin. Turkulaisten kone yskähteli heti kättelyssä, kun se otti Ässiltä käkättimeen kotikaukalossaan. Sitten se tsemppasi Tampereella voitettuaan Ilveksen.

Tänään perjantaina (20.9.) turkulaiset taistelevat Lahdessa paikallisen Pelicansin vieraana. Kyseessä on kinkkinen vastus, sillä jostain syystä Pelicans on ollut viime vuosina selvästi niskan päällä joukkueiden kohdatessa toisensa.

Lue myös: Onko tässä Suomen rosoisin kaupunki? Lahden Pelicansin kapteeni Hannes Björninen kertoo, mitä tapahtuu kun painelee hävityn matsin jälkeen lähikauppaan

Esimerkiksi viime kaudella Tepsi voitti lahtelaiset vain kertaalleen, kun taas Pelicans nappasi peräti kolmesti täyden pistepotin turkulaisilta.

Pelicans vs. TPS perjantaina 20.9. Lahden Isku Areenassa klo 18.30.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld, AOP
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Vain Seiskassa!

Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!