fbq
Uutiset
20.10.2015 18:03
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki
Katso salakuvat Elastisen jatkoilta – kuumaa suutelua!
Katso salakuvat Elastisen jatkoilta – kuumaa suutelua!
Uutiset
20.10.2015 18:03
Teksti | Kuvat: Sami Sinokki

Suomen suosituimpiin lukeutuva räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 34, valloitti Helsingin Hartwall-areenan toissa viikonloppuna (9.-10.10.) sekä perjantaina että lauantaina loppuunmyydyillä keikoillaan.

Lukuisia huippuvierailijoita sisältäneen keikan jatkoja vietettiin yökerho Circuksessa, jossa nähtiin suomalaisartistien kermaa Janna Hurmerinnasta Cheekiin.

 

 

Ela itse saapui jatkoille kahden aikaan aamuyöllä sunnuntaina. Yökerhon takaovella vastassa oli hänen Maltalla asuva naisystävänsä, jonka kanssa räppäri on seurustellut jo reilusti yli vuoden.

Elastinen ja Joensuusta kotoisin oleva rakas vaihtoivat yökerhon ovella muutaman hellän ja kiihkeän suudelman ennen siirtymistä jatkobileiden syövereihin.

 

 

Yhteisiä lemmenlomia

Elastinen ja 26-vuotias rakas ovat aiemmin viettäneet yhteisiä lemmenlomia muun muassa Maltalla ja Yhdysvalloissa. Räppäri on vuosien varrella yhdistetty useisiin kaunottariin, mutta nykyisen rakkaansa kanssa hän on viihtynyt sen verran tiiviisti, että suhde vaikuttaa olevan vakavalla pohjalla.

Huikean kansansuosion ja onnelliselta vaikuttavan parisuhteen lisäksi Elastisella näyttää pyyhkivän kaikin puolin muutenkin hyvin. Hyvin ansaitseva räppäri muutti tänä syksynä uuteen kotiinsa, 338 neliön asuntoon, jossa on kirjasto, takkahuone, baari, äänieristetty musiikkihuone ja jopa poreamme.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »