Uutiset

Katso ja nauti! Nämä suomalaisen amatöörikuvaajan revontulikuvat räjäyttävät tajunnan!

26.05.2016 13:57

22-vuotiaan suomalaisen amatöörivalokuvaaja Damon Beckfordin valokuvat Norjan revontulista ovat viime aikoina herättäneet ihmetystä kuvapalvelu Instagramissa. Eikä mikään ihme, sillä nuoren miehen työnjälki on ällistyttävää.

 

 

Seiska tavoitti valokuvaajalupauksen, joka valaisi harrastuksensa taustoja.

 

 

– Olen aina tykännyt valokuvaamisesta. Olen kuvannut paljon siitä asti, kun sain ihan pienenä ensimmäisen pokkarini. Vuonna 2014 tein seitsemän kuukauden reissun Aasiaan ja vasta siellä aloin todella ymmärtää, kuinka paljon tykkään kuvaamisesta. Nyt tuntuu siltä, että olen löytänyt sellaisen jutun, josta haluan tehdä ammatin itselleni, Damon toteaa.

 

 

Damon kertoo nauttivansa erityisen paljon yömaisemien kuvaamisesta.

 

 

– Muistan, kun katselin nuorempana jostain maagisia tähdistä otettuja kuvia ja mietin, että osaisinpa ottaa tuollaisia itse. No, nyt otan sellaisia itse, hän sanoo.

 

 

Säväyttävät revontulikuvat Damon kertoo ottaneensa Pohjois-Norjassa sijaitsevalla Lofootien saariryhmällä maaliskuun lopussa.

 

 

– Kävin siellä ensimmäisen kerran syksyllä muutaman päivän ajan ja mietin, että haluan palata sinne talvella uudestaan kuvaamaan revontulia. Ajoimme sinne kaverini kanssa vanhalla Escortilla ja yövyimme tuulen pieksämässä teltassa, luolassa, autossa ja kodan lattialla, koska ei meillä ollut varaa asua hotelleissa, Damon nauraa.

 

 

– Sää oli usein todella surkea ja kova tuuli hankaloitti telttailua, mutta siitä huolimatta saimme kuvattua revontulia kolmena yönä ja reissu sujui ihan hyvin.

 

 

Kuvaaja itse.

 

Katso Damonin muut kuvat hänen Instagram-tililtään!

Tai Facebookista!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!