Katso kuva!
Vilma Karjalainen

Katse rintoihin! Temptation Island -Vilma lähti Weekend-festareille – herutustoppi liikaa jopa hänelle itselleen!

19.07.2019 18:55

Temptation Island Suomi -sarjassa pariin otteeseen nähty Vilma Karjalainen juhlii viikonloppuna Helsingissä järjestettävillä Weekend-festareilla.

Vilma julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli festarityyliään. Hän oli koristellut kasvonsa muovisilla koristetimanteilla. Päähänsä Vilma oli laittanut tekokukista tehdyn seppeleen.

Katse kiinnittyy kuitenkin hänen toppinsa antavaan kaula-aukkoon.

Lue myös: TIS-Vilma bikineissä uima-altaalla - puhuu itsensä hyväksymisestä: "Muottiin kuuluminen ja seurapiireissä oleminen ei ole tärkeintä"

Muutti mielensä

Vilma paljasti Instagramin Stories-osiossa julkaisemassaan videossa, että hän ei suuntaakaan festareille julkaisemassaan kuvassa nähtävässä topissa.

- Minusta on oikeasti tullut vähän vanha. Julkaisemassani kuvassa minulla on herutustoppi, mutta minä en kehdannut laittaa sitä, koska se oli niin herutustoppi. Enää ei tee mieli heruttaa – paitsi Instagramin kuvissa, valkoiseen paitaan pukeutunut Vilma kertoi videossa.

Lue myös: TIS-Vilman uusi aluevaltaus! Oma vaatemallisto rahaa vaille valmiina -  myy vanhoja vaatteitaan verkkokaupassa kerääkseen omaisuutta: "En tavoittele miljoonan liikevaihtoa"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: ARI LAHTI, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!