fbqKatri Ylander suojelee yksityisyyttään – ”Tiedän, että ihmisiä kiinnostaisi henkilökohtainen elämäni” | Seiska
Katri Ylander

Katri Ylander suojelee yksityisyyttään – ”Tiedän, että ihmisiä kiinnostaisi henkilökohtainen elämäni”

Uutiset | 09.02.2021 13:02

Emma-ehdokkuuden Ikuiset aikeet -kappaleellaan napannut Katri Ylander pitää melko matalaa profiilia julkisuuden suhteen. Hän haluaa pitää tietyt rajat yksityiselämänsä suhteen. Katri elää avoliitossa, mutta hän ei ole tuonut avopuolisoaan julkisuuteen.

- Tiedän, että ihmisiä kiinnostaisi henkilökohtainen elämäni. Vedän rajan siihen, etten kerro hirveästi kotiasioistani tai parisuhteestani julkisuudessa. Välillä jaan arkisempia asioita sosiaalisessa mediassa, Katri kertoi Seiskalle taannoin.

Lue myös: Katri Ylander palasi aallonpohjalta musiikkimaailman valokeilaan – ”Olen kiitollinen ja liikuttunut, kun minut noteerataan näin monen vuoden jälkeen”

Katri nousi julkisuuteen vuonna 2005, kun hän kilpaili Suomen Idolsin toisella tuotantokaudella. Katri sijoittui kilpailussa toiseksi. Sen jälkeen hän julkaisi neljä albumia. Musiikkiura pysähtyi vuonna 2013, eikä Katrista kuulunut mitään useaan vuoteen.

Katri palasi musiikkibisnekseen pari vuotta sitten, ja hänen kappaleensa Sano mulle jotain kaunista on striimannut kultaa.

- Idolsin aikana koin sen, että yksityisyyteni tietyllä tavalla katosi. En kuitenkaan miettinyt tai pelännyt noita asioita musiikkipaluuta suunnitellessani.

Lue myös: Laulaja Katri Ylander paljastaa: Elän avoliitosssa

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!