Uutiset

Katri Sorsan sydäntäsärkevä syy julkisuudesta poistumiseen: Poikaani satutettiin!

15.11.2016 18:38

Katri Sorsa kertoi aikaisemmin tällä viikolla poistuvansa julkisuudesta. Seiska otti yhteyttä Katriin, joka ihmetteli, että eikö poistuminen tarkoita juuri sitä, että enää ei kommentoida.

Samaa Katri kirjoittaa tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Moni toimittaja on kysynyt minulta: ”Miksi poistut julkisuudesta?”

Kaikille vastaukseni on sama: ”Eikö poistuminen tarkoita juuri sitä, että ei kommentoi enää? Ne ketkä haluavat tietää voivat lukea sen blogistani. Blogini on vielä pystyssä tämän kuukauden.” (En siis kommentoi lehdille!)

Blogin lopettamisen lisäksi Katri on jo aikaisemmin poistanut Instagram- sekä Twitter-tilinsä. Seruaavaksi poistolistalla on julkinen Facebook-profiili.

 

 

Katri: Poikaani haukuttin

Blogissaan Katri on vihdoin avannut päätöstään jättäytyä julkisuudesta. Syynä on se, että hänen poikaansa satutettiin.

En sano, että työni ei enää ikinä tule olemaan julkista, mutta nyt en halua jakaa elämääni ulkopuolisten kanssa. Poikaani on usein haukuttu rumaksi ja olen mieheni kanssa keskustellut asiasta ääneen. (Elias ilmeisesti on kuullut keskustelumme..)

Sydämeni murtui eräs päivä, kun poikani sanoi minulle.. ”Äiti minä olen ruma.” Sen jälkeen purskahdin itkuun.

He onnistuivat satuttamaan lastani minun kauttani. Ei enää! Poistuminen netistä ja julkisuudesta tuntuu nyt oikealta ratkaisulta. En julkaise pojastani kuvia tai tämän kuukauden jälkeen pidä blogia.

Tämä päätös minun olisi kuulunut tehdä, kun poikamme vaunut rikottiin. Mikään summa ei korvaa kertomaani lausetta… ”Äiti minä olen ruma.”

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!