Katri Sorsan kauhunhetket - juoksi puolialastomana naapuriin: "Olin varma, että poikamme kuolee!"

Uutiset | 01.11.2017 16:44

Tosi-tv-tähti Katri Sorsa kertoi Instagramissa maanantaisista (30.10.) kauhunhetkistään.

LUE MYÖS: Suvi Pitkäsen imetyspäivityksestä syttyi sota - Katri Sorsa ja Marika Fingerroos haukkuvat toisiaan: En minäkään haluaisi nähdä Marikaa alasti!

- Iso kiitos naapuri, ambulanssin henkilökunta ja Jorvin henkilökunta. Te autoitte ja rauhoititte äidin, joka ei sillä hetkellä osannut toimia, hän postasi.

Katrin ainokainen, neljävuotias Elias oli sairastunut akuuttiin nielutulehdukseen ja saanut korkean kuumeen takia pelottavan kohtauksen.

- Poikamme tärisi, sätki, vaahtoa tuli suusta ja hän muuttui täysin siniseksi. Pojan silmät menivät valkoisiksi ja pupillit kääntyivät. Sillä hetkellä unohdin kaiken, mitä olin oppinut. Menin paniikkiin ja en edes muistanut hätänumeroa.. juoksin poika peitossa puoli alastomana, paljain jaloin naapuriin, mistä soitettiin ambulanssi. Kun he tulivat.. en muistanut edes sukunimeäni tai pojan oikeaa nimeä. Olin shokissa, Katri kirjoittaa.

Onneksi ambulanssi tuli nopeasti paikalle, ja Elias sai asianmukaista hoitoa.

- Sairaalassa saimme osaavaa lapsirakasta palvelua ja kuume laski samana päivänä. Kuume kesti alle vuorokauden. Tämä vuorokausi oli elämäni pelottavin. Menin lukkoon, enkä osannut toimia.. Siitä oppineena kaikki tiedot jääkaapin ovessa! Kirjoitan tämän, koska haluan avoimesti kertoa kuumekouristuksista. En ollut asiasta koskaan kuullutkaan, koska poikamme on harvoin kipeä. Pelästyin, koska kohtaus tuli todella rajuna. Olin varma, että poikamme kuolee. Menin tilaan, missä en ole koskaan ollut. Kuumekouristus näyttää samalta, kuin epilepsia kohtaus. Jos lapsesi saa sen.. Käännä lapsi kyljelleen, valvo, että lapsi ei satuta itseään, viilennä asunto ja katso, että henki kulkee. Pysy rauhallisena ja soita ambulanssi. Kohtaus näyttää todella pahalta. Olemme mieheni kanssa ikuisesti kiitollisia, hän toteaa.

 

Iso kiitos naapuri, ambulanssin henkilökunta ja Jorvin henkilökunta. Te autoitte ja rauhoititte äidin, joka ei sillä hetkellä osannut toimia. Pojallani oli tulehdus nielussa ja se nosti 38 asteen kuumeen. Kun mittasin kuumeen kotona mittari näytti 38,1.. 30min tästä poikamme tärisi, sätki, vaahtoa tuli suusta ja hän muuttui täysin siniseksi. Pojan silmät menivät valkoisiksi ja pupillit kääntyivät. Sillä hetkellä unohdin kaiken, mitä olin oppinut. Menin paniikkiin ja en edes muistanut hätänumeroa.. juoksin poika peitossa puoli alastomana, paljain jaloin naapuriin, mistä soitettiin ambulanssi. Kun he tulivat.. en muistanut edes sukunimeäni tai pojan oikeaa nimeä. Olin shokissa.. Ammattilaiset rauhoittivat minut. Sairaalassa saimme osaavaa lapsirakasta palvelua ja kuume laski samana päivänä. Kuume kesti alle vuorokauden. Tämä vuorokausi oli elämäni pelottavin. Menin lukkoon, enkä osannut toimia.. Siitä oppineena kaikki tiedot jääkaapin ovessa! Kirjoitan tämän, koska haluan avoimesti kertoa kuumekouristuksista. En ollut asiasta koskaan kuullutkaan, koska poikamme on harvoin kipeä. Pelästyin, koska kohtaus tuli todella rajuna. Olin varma, että poikamme kuolee. Menin tilaan, missä en ole koskaan ollut. Kuumekouristus näyttää samalta, kuin epilepsia kohtaus. Jos lapsesi saa sen.. Käännä lapsi kyljelleen, valvo, että lapsi ei satuta itseään, viilennä asunto ja katso, että henki kulkee. Pysy rauhallisena ja soita ambulanssi. Kohtaus näyttää todella pahalta. Olemme mieheni kanssa ikuisesti kiitollisia ❤ @sasu_haapanen olet minun ja poikasi sankari. Kun saavuit paikalle ja olit rauhallinen. En olisi voinut koskaan edes unelmoida sinunlaisesta kumppanista. #thankful Kiitos kaikki osalliset!

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!