fbq
Uutiset
12.09.2016 13:10
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Katri Sorsa kirjoittaa perhe-elämän vaikeuksista: Seksissä olen luvalla lahna!
Katri Sorsa kirjoittaa perhe-elämän vaikeuksista: Seksissä olen luvalla lahna!
Uutiset
12.09.2016 13:10
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Perhe-elämän ja äitiyden kiemuroista bloggaavan entisen Viidakon tähtösen Katri Sorsan uusi kirjoitus käsittelee seksiä.

Kun sanoin miehelleni, mistä aion seuraavaksi kirjoittaa… Hän kysyi: ”Mikä seksi?” Aivan! Ymmärrän häntä kyllä täysin. Suhde koostuu erilaisista vaiheista. 

Tällä hetkellä Katri on kotiäiti, joka pitää joka päivä huolta pariskunnan kaksivuotiaasta esikoisesta, pesee pyykit, siivoaa ja hoitaa kodin.

 

 

Tähän sitten isketään päälle, että mieheni tekee paljon töitä. Hänellä kyllä riittäisi energiaa iltaisin, mutta itse alan olemaan hyvinkin väsynyt iltaa kohden. Olen sanonut itselleni, että on ok olla joskus lahna ja olen sellainen hyvällä omallatunnolla. Pesen joka päivä pyykit, siivoan, hoidan kodin, lapsen ja yöt vielä siihen päälle. Olen ansainnut tittelini… lahna! Olenko ylpeä siitä… En todellakaan.

Poikamme on myös perinyt isänsä lahjat nukkua. Hän ei paljon unta tarvitse ja öisin heräilee vielä. Eli emme tiedä mitä kokonainen yö tarkoittaa. Enkä oleta, että lapsi/lapset nukkuisivat kokonaisia öitä. Eikä heidän tarvitse!

Katri kertoo, että hänen ja hänen puolisonsa Sasun yhteinen aika on kortilla, seksistä puhumattakaan. Katri kirjoittaa väsähtäneen valokuvan alle:

Meillä siitä haaveillaan koko viikko. Päivisin siitä puhutaan ja toisillemme flirttaillaan… mutta, kun ilta tulee käy usein näin…