Katkeruutta ilmassa? Syksyllä lennolta humalan takia käännytetty Vesa Keskinen piikittelee Finnairia: ”Ihmettelen suuresti”

Uutiset | 17.01.2018 08:02

Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee. Paitsi jos vanhojen muistelija sattuu olemaan Suomen kuuluisin kyläkauppias, joka ei ole juurikaan kertonut omia näkemyksiään kansaa kuohuttavista tapahtumista.

Seiska kertoi marraskuussa alun perin Iltalehden uutisoimasta tapauksesta, jossa Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen käännytettiin Helsinki-Vantaan lentoasemalla Pekingin-lennolta. Kyläkauppiasta ei kelpuutettu koneeseen, koska tämä oli liikaa ns. juhlatuulella.

Lue myös: Vesa Keskinen ryyppäsi itsensä rapakuntoon Seinäjoella ja junassa - ei päästetty Helsinki-Vantaalla lentokoneeseen!

Lue myös: Salakuvat rapakuntoon itsensä ryypiskelleestä Vesa Keskisestä: "Kyläkauppiaan puheissa Honorista tuli Amor!"

Vesa ei ole tähän päivään asti hirveästi hiiskunut pimeän marraskuun synkistä tapahtumista. Nyt hän kuitenkin suostuu suoraselkäisenä miehenä raottamaan sanaista arkkuaan.

Nyt, Vesa! Myönnätkö, että sinulta evättiin ennen joulua pääsy Pekingin lennolle?

– Kyllä. Näin kävi, ja se oli omaa tyhmyyttäni. Tuurista Helsinkiin kestää kuitenkin kolme tuntia, ja sinä aikana tuli ehkä otettua hieman liikaa, Vesa myöntää rehdisti.

Vesa Keskinen.

Sitten tulee jokseenkin yllättävä kommentti:

– Finnairille kiitokset, mutta ei heilläkään välttämättä ihan nappiin mennyt.

Miksei?

– Minut poistettiin koneesta, vaikka olin matkustajana täysin uhaton ja kuitenkin maksanut matkastani. Silti, kaikki kunnia Finnairille.

Lue myös: Rajuja väitteitä Tuurista: jakeliko Vesa Keskinen potkuja? Kyläkauppiaalta tiukka viesti työntekijöilleen: "Laiskuutta ei sallita!"

– En kuitenkaan ymmärrä sitä, ettei Finnair ole lainkaan mukana pandojen saapumisessa Suomeen. He eivät auta siinä pätkääkään. Ihmettelen sitä suuresti.

Vesa Keskinen.

Pandoilla Vesa viittaa tietysti Ähtärin eläinpuistoon saapuviin kiinalaisnalleihin. Vesan mielestä on kotimaiselta lentoyhtiöltä emämunaus, etteivät he hyödynnä pandojen valtavaa markkinointipotentiaalia.

– Mutta me aiomme ottaa niistä täyden hyödyn. Niistä tulee kyläkaupan pandoja. Täytyyhän minun olla bisnesmiehenä valppaana! Vesa pamauttaa.

Uskot siis hyötyväsi liiketoiminnallisesti pandoista?

– Jos ajattelee pääkaupunkiseutua ja siellä asuvia yli miljoonaa ihmistä, niin eihän heillä ole mitään syytä lähteä ajelemaan jonnekin Tuurin kyläkauppaan. Mutta pandojen näkeminen kuuluu yleissivistykseen, eikä Ähtäristä ole enää kuin parinkymmenen minuutin ajomatka tänne Tuuriin. Se ei ole matka eikä mikään.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!