Katja ja Janette Kätkä

Katja Kätkän Janette-tytär keikkailee CatCatin kanssa – ”Euroviisuihin en uskaltaisi lähteä!”

Uutiset | 28.07.2020 15:01

Korona aiheutti CatCatin keikkoihin neljän kuukauden tauon ja samalla myös tulot loppuivat. Katja Kätkä, 48, on aina ollut tarkka raha-asioistaan ja oppi jo lapsuudenkodissa pahan päivän varalle säästämisen tärkeyden.

Yllätyksenä kuitenkin tuli, että se paha päivä koitti niin yhtäkkiä.

– Minulla ei ollut missään vaiheessa huolta siitä, miten itse pärjään. Enemmän mietin heitä, joilla oli vaikeaa jo ennen koronaa. Olen aina antanut keräyksiin rahaa, mutta kyllä tämä herätti tajuamaan, että pitää auttaa vielä enemmän.

Katja toivoo, että voisi viedä Janeten kesällä Kake Randelinin keikalle. – Mehän aloitimme Virpin kanssa Kaken taustalaulajina ja -tanssijoina.
Katja toivoo, että voisi viedä Janeten kesällä Kake Randelinin keikalle. – Mehän aloitimme Virpin kanssa Kaken taustalaulajina ja -tanssijoina.

Lue myös: Uima-asukuvat Seiskassa! Tässä on laulaja Katja Kätkän 18-vuotias tytär Janette: Villille äidille tullut vähän järkeä!

Korona vaikutti myös Katjan tyttären, Janetten, 18, kesäsuunnitelmiin. Koska kesätöitä ei löytynyt, lähtee Janette CatCatin kanssa keikkoja kiertämään.

– Olen dj:nä ja laulan stemmoja. En jännitä esiintymistä, koska olen esiintynyt pienestä pitäen. Euroviisuihin en kuitenkaan ehkä uskaltaisi lähteä, Janette nauraa.

– Meitä yhdistävat sama ulkonäkö ja huumorintaju, äiti ja tytär hymyilevät.

Lue myös: Yhdessä Kake Randelinin keikalle! Musiikkimaku yhdistää Katja Kätkää ja Janette-tytärtä – ”Julkisuus tuntuu pelottavalta!”

Janette on myös kuvannut ja editoinut CatCatin uuden musiikkivideon.

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!