Kate Hudson: Minulla ei ole varaa mekkoihin!

Kate Hudson: Minulla ei ole varaa mekkoihin!

13.11.2013 13:25

Elokuvista Melkein julkkis ja Kuinka hukata kundi 10 päivässä tutulla Kate "Goldie Hawnin tytär" Hudsonilla ei ole varaa shoppailla huoletta, vaikka toisin voisi luulla.

Kevyisiin romanttisiin komedioihin erikoistunut Kate osaa häikäistä punaisella matolla, mutta hänen käyttämänsä asut eivät ole hänen omiaan.

- Ihmiset luulevat, että me omistamme kaikki nämä (punaisella matolla) käytetyt mekot, mutta me lainaamme ne! Ei minulla ole varaa ostaa niitä. On asioita, joihin tuhlaan, mutta teen sitä vain harvoin, etenkin kun minulla on kaksi lasta ja koulumaksut, Oscar-ehdokkuuden aikoinaan saanut Kate paljastaa Harper's Bazaar -lehdelle.

Kate Hudsonilla on 9-vuotias Ryder-poika Chris Robinsonin kanssa ja 2-vuotias poika Bingham nykyisen kihlattunsa, Muse-yhtyeen laulajan Matthew Bellamyn kanssa.

- En juurikaan osta kallista muotia. Toivon, että voisin, mutta totuus on, että se on vain niin kallista. Ennen kuin suunnittelija Isabel Marant oli miljoonan dollarin arvoinen ja kuuluisa, minulla oli tapana mennä hänen putiikkiinsa Pariisissa ja vain seota. Hänen vaatteensa olivat niin halpoja, Kate muistelee.

 

Katso myös:

Tähtien ihanat biitsitukat!

Tässä on Kate Hudsonin ja Muse-rokkarin suloinen vauva!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!