Uutiset

Käsirysy Hangossa! Stefan Thermanille tuli riitaa ravintolassa - Sofia Bélorf istui hiljaa!

04.07.2020 08:49

Kohupari Stefan Therman ja Sofia Bélorf viettivät viikko sitten lauantai-iltaa Hangossa.

– Stefulle tuli riitaa itseään isomman kaverin kanssa. Mies otti Stefua rinnuksista ja korotti ääntään. Huutoriita oli muuttua kunnon tappeluksi, mutta järjestyksenvalvoja ehti paikalle rauhoittamaan tilannetta. Pienikokoisemmalle Stefulle olisi muuten käynyt kalpaten. Sofia istui koko ajan hiljaa pöydässä. Tilanne rauhoittui lopulta, eikä ketään poistettu ravintolasta, Seiskalle selostetaan.

Stefan Therman ja Sofia Belorf Hangossa.

Lue myös: Avointa söpöilyä! Stefan Therman julkaisi lemmekkään yhteiskuvan Sofia Belórfin kanssa, silti aivan muut asiat mielessä - katso!

Somesota

Stefanin ero Martina Aitolehdestä ja tuore suhde Sofia Bélorfin kanssa ovat olleet kesän kuumimpia puheenaiheita. Tällä viikolla suhdedraamassa näyteltiin uusi näytös, kun kohukaunotarten ja liikemiehen välillä puhkesi somesota.

Stefan raivostui ex-puolisolleen Martinalle sosiaalisessa mediassa. Stefan kutsui Martinaa muun muuassa psykopaatiksi ja rahankiristäjäksi.

Lue lisää: Nyt räjähti Stefan Therman - haukkuu Martina Aitolehteä psykopaatiksi ja syyttää rahalla kiristämisestä: "Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida!"

 

Stefanin raju avautuminen liittyy Martinan aiemmin maanantaina julkaisemaan Instagram-päivitykseen, jossa Martina kertoi olevansa äärimmäisen pöyristynyt Stefanin tuoreen kumppanin Sofia Belórfin käytöksestä.

Sofia oli aamupäivällä kuvannut Martinan ja Stefanin yhteistä Isabella-tytärtä Hangossa sijaitsevan, Stefanin omistaman talon sisältä, kun tyttö oli ratsastanut ulkona ponillaan. Sofia oli myös lisännyt videon omalle Instagram-videotililleen, mutta poistanut sen vähän ajan päästä.

Lue lisää: Sofia Belórf salakuvasi Martina Aitolehden tytärtä - pöyristynyt Martina jyrähti ja haukkui Sofian somessa: "Hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni!"

 

Vuokrat rästissä

Tällä viikolla paljastui myös, että Stefanilta karhutaan vuokrasaatavia yli 33 000 euron edestä.

Erikoiseksi tilanteen tekee se, että Stefan muutti kyseiseen, Helsingin Eiranrannassa sijaitsevaan huoneistoon elokuussa 2019, eikä ole haastehakemuksen perusteella maksanut yhtäkään vuokraa tai vesimaksua koko asumisen ajalta. Vuokrasopimus on allekirjoitettu 8. heinäkuuta 2019 ja toistaiseksi voimassa oleva vuokrasuhde alkoi 15. elokuuta 2019.

Lue lisää: Stefan Therman jätti Eiranrannan-ökyasuntonsa kaikki vuokrat maksamatta yli 33 000 euron edestä - haastettiin käräjille ja maksoi vuokrarästit välittömästi!

Stefan muutti huoneistoon yhdessä Martina Aitolehden kanssa, joka puolestaan muutti pois asunnosta keväällä 2020. Stefanin uusi kulta Sofia Belórf muutti samaan asuntoon pian Martinan muutettua pois.

Lue myös: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Seiskan tietojen mukaan Stefan on nyt kuitenkin maksanut vuokrarästinsä ja neuvottelut oikeistoimien päättämisestä ovat käynnissä vuokranantajan kanssa.

 

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!