fbq
Uutiset
03.08.2017 17:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kari Peitsamo
Kari Peitsamo mollaa Cheekiä jälleen: irvailee nyt piikikkäästi räppärin grillijuhlille - kuva!
Uutiset
03.08.2017 17:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Elokuun lopulla 60 vuotta täyttävä suomalaismuusikko Kari Peitsamo on ottanut sosiaalisen median, ja erityisesti Twitterin vauhdilla haltuunsa. Rokkari Peitsamo on Twitterissä erittäin aktiivinen ja onnistui vajaa viikko sitten aiheuttamaan pienimuotoisen kohun, kun hän irvaili Dannyn kanssa otetulla yhteiskuvalla Cheekin ja Elastisen Profeetat-duolle.

LUE: Kari Peitsamo tylyttää Cheekiä ja Elastista somessa - kuvasta nettihitti! Mitkä v**un Profeetat? Tässä on teille profeetat! 

Peitsamon twiitti huomattiin hyvin laajalti ja sitä jaettiin sosiaalisessa mediassa ahkerasti.

Peitsamo uskoo ilmeisesti osuneensa Twitter-kultasuoneen, sillä nyt hän on jatkanut Cheekin ja tämän ystävien humoristista mollaamista.

Kun Cheek julkaisi keskiviikkoiltana kuvan kaveriporukkansa grillijuhlista, joihin saapui kymmeniä räppärin miespuolisia ystäviä, julkaisi Peitsamo vain pari tuntia myöhemmin oman vastauksensa asiaan liittyen.

LUE MYÖS: Cheek järjesti jättimäiset äijien grillibileet, mukana lukuisia julkkiksia – kuva!

Peitsamo julkaisi kuvan, jossa hän viettää puistossa aikaa omien ystäviensä kanssa. Puistotunnelmissa on paikalla muun muassa Peitsamon hyvä ystävä, Hanoi Rocks -rokkari Andy McCoy.

- Grillibileet. Mitkä vitun grillibileet? Tässä on teille bileet, Peitsamo kirjoitti kuvatekstiksi viitaten Cheekin juhliin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »