Uutiset

Kari Aihinen iski vaimonsa työpaikan pikkujouluista: Olen aina syönyt kuormasta!

22.04.2017 18:05

Julkkiskokki Kari "Kape" Aihisen ja hänen vaimonsa Henriikka Aihisen rakkaustarina alkoi vuonna 1999 turkulaisen kylpylähotellin Caribian pikkujouluista. Nuori kokki oli aiemmin kiinnittänyt huomionsa hotellin respanhoitajaan faksatessaan vastaanotossa vihannestukun tilauksia.

– Silloin minulla oli vielä vanhaa suhdetta jäljellä, ja hänellä helsinkiläinen poikaystävä, mutta ne kuviot olivat periaatteessa loppu. Emme tehneet mitään väärää. Kaikki tyttöystäväni ovat olleet aina duunipaikalta. Olen syönyt aina kuormasta. Mutta mistä muualta niitä mimmejä löytää, jos on 20 tuntia päivässä töissä, Kape kysyy.

Kun Kape lähti vuonna 2000 Helsinkiin rakentamaan uraansa huippukokkina, Henriikka suuntasi Jyväskylään opiskelemaan liikuntaa. Neljän vuoden kaukorakkaus kesti, ja parilla on nyt kaksi yhteistä lasta, Kasper ja Verner.

Taistelu kalenteria vastaan

Ruuhkavuosia elävä Aihisen pariskunta taistelee nykyään joka päivä kalenteria vastaan. Henriikka työskentelee Espoon Taitoluisteluklubin toiminnanjohtajana.

– Sunnuntai-iltamme alkavat vaimon kanssa kalenteripalaverilla. Pitää olla kartalla siitä, kuka kuskaa lapset kouluun ja harrastuksiin. Elämme arkihommien kanssa koko ajan veitsenterällä, koska meillä ei ole tukiverkoja Helsingissä. Tarvittaessa kutsumme äitini Raisiosta apuun, mutta viime aikoina lastenhoitajat ovat tulleet tutuiksi.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!