Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo kieltäytyi miljoonasarjasta - tässä syy!

Uutiset | 15.07.2014 15:28

Dancing on Ice -tanssikilpailustakin tuttu kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja ja ex-jääkiekkomaalivahti Sinuhe ”Sinkku” Wallinheimo, 42, kieltäytyi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta.

– Minua pyydettiin Tanssii Tähtien Kanssa –ohjelmaan mukaan samana vuonna, kun minut valittiin kansanedustajaksi. En lähtenyt mukaan, koska eduskuntatyössä oli vielä paljon opittavaa. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä kisaamaan jäälle, mietin jonkin aikaa ja vastasin myöntävästi, Sinuhe sanoo mutta kiistää osallistumisensa olleen osa hänen vuoden 2015 eduskuntavaalikampanjaansa.

Lapset seurasivat isänsä taivalta jäällä. Etenkin Joannalle isän osallistuminen Dancing On Iceen oli mieleinen, sillä hän pääsi suorassa lähetyksessä vieraillessaan yhteiskuvaan kilpailua yksittäisessä jaksossa tuomaroineen teinitähti Robinin kanssa. Sinuhe on ripustanut nyt taitoluistimet hokkareidensa viereen varaston uumeniin.

– Jää ei ole enää elementtinä minua varten, sillä olen joka kerta sen jälkeen usean kuukauden kipeänä. Minulla alkaa olla vanhan miehen polvet, Sinuhe naurahtaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!