Hyppää pääsisältöön
Joonas Suotamo asuu Suomessa.

Kansainvälistä uraa luova Star Wars -näyttelijä Joonas Suotamo asuu edelleen Suomessa – ”Pitää tasapainotella omien ja perheen haaveiden kanssa!”

Entinen koripalloilija, nykyisin kansainvälistä näyttelijänuraa luova Joonas Suotamo, 33, nähdään Chewbaccan roolissa joulukuussa ensi-iltaan tulevassa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvassa.

Lue myös: ”Uskallan tehdä rohkeampia päätöksiä!” Näin Star Warsin menestysrooli muutti Joonas Suotamoa!

Kansainvälisen uran kannalta Joonaksen olisi järkevää muuttaa Isoon-Britanniaan tai Yhdysvaltoihin, mutta sen aika ei ole näyttelijän mukaan vielä.

– Totta kai minun pitää tasapainotella omien ja perheen haaveiden kanssa. Lasten on hyvä syntyä Suomessa, ja katsomme myöhemmin, mihin ura vie.

Star Warsit on kuvattu Lontoossa, joten olen päässyt Suomesta hyvin kuvauksiin.

Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.
Joonas avioitui toissa kesänä Milla-vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on 2-vuotias Aatos-poika, joka saa ensi vuoden alussa pikkusiskon.

 

Lue myös: Star Wars -tähti Joonas Suotamo väitetyistä miljoonatienesteistään: ”Ovat keksineet luvut omasta päästään!”

Joonas haluaisi päästä jonain päivänä työskentelemään kameran edessä omilla kasvoillaan.

– Olen hakenut muutamia rooleja ulkomailta ja Suomesta. Uskon, ettei pituudestani ole haittaa, vaan se on vahvuuteni tiettyihin rooleihin, 211-senttinen komistus sanoo.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!