Kannabiksella itseään lääkitsevä Miss XL ja Big Brother -kaunotar Suvi Pehkonen vakuuttaa: ”En ole narkomaani!”

Uutiset | 27.11.2019 18:33

Suvi Pehkonen, 42, on vuoden 2013 Miss XL sekä vuoden 2011 Big Brotherista tuttu räväkkä kaunotar. Oikea elämä on tarjonnut Suville salamavalojen räiskeen sijaan sairauksia ja vaivoja.

Suvi on sairastanut liki kuuden vuoden ajan MS-tautia, jonka ennuste ei ole hyvä.

Lue myös: Big Brotherista muistettava Suvi Pehkonen sinnittelee MS-taudin kanssa: ”Voi johtaa siihen, että minusta tulee neliraajahalvaantunut!”

Suvi on vuoden 2013 Miss XL ja Big Brother -julkkis. Hän on kisannut tv:ssä myös Maatilan prinsessat -sarjassa.
Suvi on vuoden 2013 Miss XL ja Big Brother -julkkis. Hän on kisannut tv:ssä myös Maatilan prinsessat -sarjassa.

Kannabis auttaa minua

MS-tautiaan Suvi on lääkinnyt kannabiksella.

– Olen hyvin huumevastainen, sillä isäni oli narkomaani, mutta kannabis on aidosti auttanut minua. Jouduin vuosikausia syömään joka päivä kahdeksan vahvaa särkylääkettä. Ei se ole ihmisen elämää. Kannabiksen ansiosta lääkitys on vähentynyt merkittävästi, ja silti oloni on pirteämpi ja parempi, ex-missi kuvaa.

Lue myös: ”Kuukautiseni olivat kivuliaat, ja vuosin kuin saavi!” Big Brotherista tuttu Suvi Pehkonen joutui kohdunpoistoon!

– En käytä kannabista sekoittaakseni pääni vaan voidakseni korvata synteettisen lääkkeen luonnollisemmalla. Jos olen sen takia rikollinen, niin olkoon niin. Olen iloinen, että kansalaisaloite kannabiksen käytön laillistamisesta meni eduskuntaan.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!