Uutiset
Katso kuva!

Kalsarit vilkkuivat! Jaajo Linnonmaa kamppaili ravintolansa terassilla markiisien kanssa – kuva!

18.07.2020 11:59

Jaajo Linnonmaa päätyi painimaan helsinkiläisravintolansa edustalla.

– Vastustajana olivat viinibaarin markiisit, joissa oli jotain vikaa. Ne eivät meinanneet aueta, joten Jaajo kekseliäänä miehenä nousi penkille ja yritti saada markiisin toimimaan vetämällä. Tämä kikka näytti toimivankin, kadulta kikatetaan.

Jaajo Linnonmaa

Lue myös: Mitä?! Katsojilla väärä käsitys Jaajo Linnonmaan televisiossa jakamista rahoista – ”Jätin rouvan siihen uskoon ja annoin halin!”

Vainusi bisnesmahdollisuuden

Kesäkuussa Jaajo esitteli ravintolabisnestään Seiskalle. Monessa bisneksessä mukana oleva Jaajo ei entuudestaan tuntenut ravintola-alaa, mutta sijoittajakonkari vainusi bisnesmahdollisuuden, kun sellainen tupsahti eteen.

Vuosi sitten hän asteli sisään Helsingin keskustassa sijaitsevaan viinibaari Briccoon. Baarin ovat perustaneet Italiassa 15 vuotta kierrelleet Heikki ja Kati Vedenoja, jotka halusivat Helsinkiin aidon italialaisen viinibaarin.

– Kerroin haluavani bisnekseen mukaan, jos he päättävät laajentaa. En olisi itse voinut perustaa ravintolaa, sillä minulla ei ole mitään kokemusta ravintolabisneksestä. Vahvuuteni on markkinointipuolella, Jaajo kertoi Seiskalle kesäkuussa.

 

Lue lisää: Luvat kuntoon! Ravintolabisnekseen heittäytynyt Jaajo Linnonmaa himoitsee tiskin taakse – nyt suosikkijuontaja kelpaa vain keräämään astioita!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!