Kalliin vip-lipun ostaneet fanit pettyivät karvaasti Robinin toimintaan jäähyväiskeikalla: ”On ikävää, että tästä aiheutui mielipahaa!”

Uutiset | 03.11.2017 08:52

Robin jäi keikkatauolle viime lauantaina Hartwall-areenan konsertin jälkeen. Loppuunmyytyyn konserttiin vip-lipun lunastaneet joutuivat pettymään, kun popparin fanitapaaminen ennen keikan alkua areenan ravintolassa jäi lyhyeksi soundchekin venähtämisen takia.

Lue myös: Robin jää pitkälle keikkatauolle: Tämä on myös minulle ihan hirveä tilanne!

– Robin oli aikataulustaan puolisen tuntia myöhässä, eikä hän ennättänyt viipyä haastateltavana kuin muutaman minuutin, kun hän jo kiirehti takaisin bäkkärille valmistautumaan esiintymiseensä, eräs paikalla ollut harmittelee.

Vip-liput maksoivat 220 euroa.

– Monet närkästyivät, kun olivat ostaneet kalliit liput lapsilleen.

Seiska tavoitti konserttijärjestelyistä vastanneen Live Nation -yhtiön edustajan, joka tunnusti aikataulujen pettäneen. Taustalla olivat artistiin liittymättömät konserttituotannon tekniseen rakentamiseen liittyvät syyt, sillä hallissa oli edellisenä iltana ollut Jokereiden ottelu, jonka takia lavarakennelmat valmistuivat aikataulusta myöhässä.

Lue myös: Poppari Robin, 19, lauloi itsensä miljonääriksi: Elän näillä kesätyörahoilla vuosia!

– On ikävää, että tästä aiheutui asiakkaalle mielipahaa. Myöhästymistä lukuunottamatta vip-tilaisuudet onnistuivat suunnitelmien mukaisesti, Seiskalle kerrotaan.

Varsinaisen keikkansa Robin hoiti tyylillä. Se alkoi aikataulun mukaisesti, ja Robin antoi loppuunmyydylle yleisölle kaikkensa tarjoten koko hittikavalkadinsa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!