Kalle Palander on kuin puulla päähän lyöty vaimonsa touhuista – alppiässä omasta uskottomuushistoriastaan: ”Nyt tilanne taitaakin olla vähän toisinpäin”

Uutiset | 02.12.2020 07:14

Pujottelun ex-maailmanmestari Kalle Palander, 43, säväytti toissa viikonloppuna riehakkaalla eläytymisellään Levin maailmancupissa Ylen selostuskopissa. Iloiset selostukset olivat kuitenkin vain osatotuus Kallen viikonlopun tunnelmista.

– Sain lauantaina kuulla, että Riiniksellä onkin toinen mies. On ollut kuulemma jo pidempään. Tuntuu, että kaikki muut kuin minä ovat tienneet siitä, Kalle huokaa Seiskalle.

– Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia viikonlopun yli. Voit vain kuvitella, millainen tilanne!

Lue myös: Sokkiuutinen kesken työkeikan! Kalle Palander sai tietää Riina-Maija-vaimonsa toisesta miehestä: ”Siinä oli sitten ihan v***n kiva jatkaa selostushommia!”

Ylen tv-kommentaattorina toimiva Kalle villitsi tv-katsojia viime viikonloppuna Levin maailmancupissa riehakkaalla ulosannillaan. Tämä otos on kolmen vuoden takaisista kisoista.
Ylen tv-kommentaattorina toimiva Kalle villitsi tv-katsojia toissa viikonloppuna Levin maailmancupissa riehakkaalla ulosannillaan. Tämä otos on kolmen vuoden takaisista kisoista.

”Emme ole eronneet”

Kalle Palander sanoo olevansa yhä kuin puulla päähän lyöty aviovaimonsa touhuista. Mutta vaimona Riina-Maija kuitenkin pysyy – ainakin toistaiseksi.

– Emme ole eronneet, mutta onhan tämä meidän juttumme nyt aika levällään. Olen vieläkin jotenkin ihan pihalla koko tästä jutusta… Huhhuh.

Lue myös: Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”

Kuten Seiskan lukijat tietävät, Kallella on itsellään ollut uskottomuushistoriaa. Hän kuitenkin vakuuttaa olleensa jo pitkään lankeamatta vieraiden naisten lumoihin.

– Minulla ei ole varaa hirveästi hölmöillä. Siksi olen tsempannut ja ollut kunnolla, mutta nyt tilanne taitaakin olla vähän toisinpäin, hän hymähtää.

Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.
Kalle ja Riina-Maija Palander ovat olleet naimisissa vuodesta 2007, jolloin pariskunta vihittiin Kuusamossa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!