Kaisa Liskin ex-pomo palkkasi yksityisetsivän.

Kaisa Liskin oikeudessa voittanut ex-pomo laittoi yksityisetsivän kiinteistökuningattaren perään: ”Yrityksemme kokema vahinko on suurempi kuin 666 000 euron korvaussumma!”

29.12.2018 21:41

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski, 50, tuomittiin Hyvinkään käräjäoikeudessa maksamaan entiselle työnantajalle Uudenmaan Viva Oy:lle yli 660 000 euron korvaukset. Ratkaisu ei ole lainvoimainen.

Kaisa perusti oman kilpailevan kiinteistöalan firman salaa työnantajaltaan ja houkutteli mukaansa 16 työntekijää. Lisäksi Kaisa vei omaan yritykseensä 43 toimeksiantoa arvokohteista, jotka sijaitsivat muun muassa Espoon Westendissä ja Helsingin Ullanlinnassa.

Lue myös: Nyt puhuu Kaisa Liskin oikeudessa voittanut ex-pomo Seppo Valojärvi: ”Härskiydessään ennenkuulumaton teko!”

"Vahinko paljon laajempi"

Seiska tavoitti Uudenmaan Vivan toimitusjohtaja Seppo Valojärven. Hän ei vielä osaa sanoa, tyytyykö yhtiö oikeuden päätökseen.

– Korvaussumma voi kuulostaa suurelta. Mutta se mitä kokonaisuudessaan tapahtui... summa ei korvaa menetystämme. Yrityksemme kokema vahinko on paljon suurempi. Olimme yrityksenä todella poikkeuksellisessa tilanteessa.

Valojärvi palkkasi prosessin aikana jopa yksityisetsivän selvittämään Kaisan toimia.

Lue myös: Kaisa Liski tuomittiin maksamaan jättikorvaukset entiselle työnantajalleen – Kaisa Seiskalle: Summa on suuri – puhumme sadoistatuhansista euroista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja VIVA LKV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!