Kaupallinen yhteistyö

Freedom Rahoitus

Kaipaatko poispääsyä velkakierteestä? Asiantuntija vinkkaa: Tässä voi olla ratkaisu

19.07.2019 13:39

Kun taloustilanne tuntuu hallitsemattomalta ja laskuja tulee joka suunnasta, kannattaa ehdottomasti ryhtyä toimenpiteisiin. Tilanteesi voi helpottua parissa minuutissa! Lue lisää täältä!

Monet meistä tietävät tunteen, kun lainaa tuntuu olevan joka puolelle. Suhteellisen pienellä vaivannäöllä voi saada apua, sillä lainojen yhdistämisen avulla voi saada merkittävän ryhtiliikkeen omaan talouteen. Freedom Rahoituksen lainaneuvojan mukaan lainojen yhdistäminen on helpottanut monien suomalaisten tilannetta.

– Moni asiakas on kertonut kamppailleensa haasteellisen taloustilanteen kanssa, kun lainoja, pikavippejä ja kalliita pienlainoja on useita. Yhdistelylaina on auttanut monia saamaan tilanteen jälleen haltuun ja talouden tasapainoisille urille, kun lainoja on enää yhteen paikkaan. Monet ovat saaneet myös rahallista hyötyä kuukausierän pienenemisestä, Freedom Rahoituksen pitkän linjan lainaneuvoja Lotta iloitsee asiakkaiden puolesta.

Hakeminen ei sido mihinkään

Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että siis kaikki mahdolliset lainat lasketaan yhteen. Kun yhteissumma on selvillä, haetaan tämän summan edestä lainaa ja kuitataan eri suuntiin maksettavat laskut pois. Lainojen yhdistämisellä voi talouden kokonaisvaltaisen hallinnan lisäksi päästä mukaville tuntipalkoille, sillä parhaassa tapauksessa voi myös saada jopa useiden satasien kuukausisäästöjä.

– Maksuttoman lainahakemuksen tekemiseen menee vain pari minuuttia ja sen voi täyttää itsekseen netissä tai asiantuntevan lainaneuvojan kanssa puhelinpalvelussamme. Hakeminen ei velvoita mihinkään, joten lainahakemuksen voi täyttää huolettomin mielin, Freedom Rahoituksen kokenut lainaneuvoja Lotta jatkaa.

Lainojen yhdistelyllä on siis monia hyviä puolia, jotka voivat vaikuttaa suoraan omaan henkiseen hyvinvointiin sekä taloustilanteeseen positiivisesti.

Tietoa Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa toimiva ja kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan kilpailuttaminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on ilmaista etkä myöskään sitoudu mihinkään.
 

Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!