Katso videot!
Anu Saagim.

Kaikkien aikojen kalasteluyritys! Anu Saagim anelee suomalaisia takaisin Tallinnaan – ja haukkuu samalla härskisti: ”Olette lyhytjalkaisia ja juotte liikaa, varsinkin naiset”

25.04.2019 16:33

Veilä takavuosina Tallinna oli suosittu matkailukohde suomalaisten keskuudessa. Eteläisen naapurimme pääkaupunki kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia, mutta samaan aikaan härmäläisten kiinnostus osoittaa lopahtamisen merkkejä.

Kuten on laajalti uutisoitu, Tallinna ja Viro ylipäänsä eivät enää houkuttele suomalaisia entiseen malliin. Yhdeksi syyksi on epäilty muutoksia Viron alkoholiverotuksessa, joka on heijastunut janojumien hintoihin. Suomalaisten viinaralli on laantunut.

Lue myös: Kolmen miehen kanssa seurusteleva Anu Saagim mustasukkaisuudesta: ”Aluksi tuli kipinää!”

Anu Saagimilla on kuitenkin oma käsityksenä siitä, miksei suomalaisia enää napostele Tallinnan-matkailu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso myös video jutun lopusta!

Anu Saagim.

– Olen kuullut juttuja, ettette enää käy Tallinnassa. Miksi? Johtuuko se siitä, että olen haukkunut teitä? Että käytte täällä verkkareissa, lenkkitossuissa ja olette lyhytjalkaisia? Ja että te juotte liikaa – varsinkin naiset! Anu tykittää Seiskan videolla.

– Tulkaa takaisin Tallinnaan, täällä on edelleen kivoja paikkoja! Ja Virossa on muitakin tosi kivoja kaupunkeja.

Lue myös: Suomalaisnaisten tyyliä usein arvostellut, miesrulettia pyörittävä Anu Saagim, 56, on nykyään ekoihminen: "Maailma on muuttunut!"

Sitten Anu luettelee virolaiskaupunkien nimiä ja suorastaan anelee heti perään:

– Pliis! Tulkaa tänne! Lupaan, että olen kiltti.

Katso Anun kaikkien aikojen kalasteluyirtys oheiselta videolta:

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!