Hyppää pääsisältöön
Katri Helenan firma porskuttaa.

Kaikki kesäkeikat peruneen Katri Helenan bisnes porskuttaa – firmalla 700 000 euron varat!

Iskelmälegenda Katri Helena, 72, on joutunut peruuttamaan koko kesäkiertueensa. Hänen oli määrä esiintyä loppusuven aikana Kotkan Meripäivillä, Satama Open Airissa ja Himoksen Finnhits Festivaaleilla. Festarikeikkojen lisäksi syyskuun laivakeikka on siirretty myöhempään ajankohtaan.

Keikkojen peruminen johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta, joka on vaivannut laulajaa juhannuksesta alkaen. Voimakasta väsymystä aiheuttava sairaus ei salli Katri Helenalle nyt fyysistä rasitusta.

Lue myös: Katri Helena peruu kaikki loppukesän keikkansa - syynä vaikea sairaus!

Toipuminen käynnissä

Laulaja tiedotti sairauslomansa uudesta jatkosta maanantaina. Samalla hän pyysi faneiltaan anteeksi keikkojen peruuntumista.

– Minun on kuunneltava omaa kehoani ja lääkärin suosituksia, jotta voin parantua työkykyiseksi. Onneksi olen ”kilometreihin” nähden hyvässä kunnossa, joten toipuminen on lähtenyt käyntiin.

– Haluan esittää syvät pahoittelut keikkajärjestäjille ja yleisölle, Katri Helena lausui tiedotteessa.

Katri Helenan on määrä palata lavoille myöhemmin syksyllä. Jos terveystila sen sallii, hän nousee estradille seuraavan kerran Kajaanissa 19. lokakuuta.

Lue myös: Katri Helenalta pysäyttävä tiedote terveydentilastaan: "Minun on kuunneltava omaa kehoani ja lääkärin suosituksia!"

Firma menestyy yhä

Katri Helenalla on takanaan jo 55 vuotta kestänyt ura. Ikivihreiden hittien lisäksi hän on ollut vuosikymmeniä myös Suomen taloudellisesti menestyneimpiä iskelmätähtiä.

Rautarouva pyörittää bisneksiään Kalaoja Oy:n kautta. Firma teki viimeisimmällä tilikaudellaan 18 000 euron voiton 209 000 euron liikevaihdolla.

Katri Helenan yrityksellä on voitonjakokelpoisia varoja lähes 700 000 euroa.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!