Kai Vaine ja Laura Allonen

Kai Vaine ja Laura-rakas aloittivat häävalmistelut: Naimisiin lähitulevaisuudessa!

Uutiset | 21.02.2017 08:00

Näyttelijä Kai Vaine saapui seuraamaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ensimmäistä suoraa lähetystä kihlattunsa, tanssija Laura Allosen kanssa. Pariskunta meni kihloihin viime kesänä.

- Hääpäivää ei ole lyöty lukkoon, mutta olemme katselleet jo sopivaa ajankohtaa. Häiden aika on lähitulevaisuudessa. Etsimme vielä oikeaa paikkaa. Kun se löytyy, niin myös ajankohta tarkentuu, Kai kertoi Seiskalle.

Pari pohtii vielä, millaiset juhlat haluaa järjestää.

- Siitä vielä keskustelemme. Olemme molemmat aika sopeutuvaisia, joten tuskin järjestelyistä tulee kinaa. Haluamme molemmat juhlistaa tätä rakkautta, Laura totesi.

Kai näyttelee teatterissa

Kai näyttelee parhaillaan Vallilassa toimivan teatteri Vapaa vyöhykeen 13. tunti -esityksessä.

- Meillä on viikko enää esityksiä jäljellä. En ole päässyt hetkeen näyttelemään kameran edessä, mutta loppukeväästä ja kesästä on tiedossa kameratöitä.

Laura on esiintynyt kolmella Tähdet, tähdet -kaudella tanssijana. Hän ei ole kuitenkaan toiminut opettajana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

- Lattarit ja vakiotanssit eivät ole juttuni, joten sen takia pesti ei myöskään kiinnosta.

Kai nähtiin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa viime kaudella.

- Fiilis oli todella jännittynyt ja sähköinen ennen ensimmäistä lähetystä. Ensimmäinen lähetys oli paha, mutta kaikista muista lähetyksistä pääsin jo nauttimaan. Olisin halunnut olla mukana pidempään.

Vartalon hallinta tuotti ongelmia

Laurasta oli apua tanssitaiston aikana Kaille.

- Parit nostot harjoittelimme kotona. Kaitsu on ammatiltaan näyttelijä, joten hän osaa heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen, Laura paljastaa.

Vartalon hallinta tuotti Kaille kovaa työtä.

- Kyllä me jouduimme tanssinopettajani Lumin kanssa kirveellä hakkaamaan lantiotani, jotta saimme sen liikkeelle. Suomalaisen miehen lantio ei lähde automaattisesti liikkeelle.

Laura ja Kai tanssivat satunnaisesti yhdessä.

- Välillä bailaamme yhdessä, Laura kertoi.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!